Uygulama galaxy ace 4x uygulama calistirma

Sponsorlu Bağlantılar

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 4x uygulama calistirma
beyler boyle bisi yapa bilirmiyiz rom atmadan bi program yardimi ile youtube bi arkadas wonter tlfnu yapiyor ya

Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
Ne soruyorsun tam anlayamadım ama rom olmadan ancak launcher ile arayüz değişimi yapabilirsin.

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Ne soruyorsun tam anlayamadım ama rom olmadan ancak launcher ile arayüz değişimi yapabilirsin.
usta anlatim simdi bazi uygulmalar 4 uzeri ya bizim acede 2.3.6 bu uygulamalari nasil calistira bilirim yapan bi kac kisi var youtubede girdum umarim anlata bildim .dd

• Beğen
Tepkiler: Bahadir_fb
Bahadir_fb

Bahadir_fb

Üye
usta anlatim simdi bazi uygulmalar 4 uzeri ya bizim acede 2.3.6 bu uygulamalari nasil calistira bilirim yapan bi kac kisi var youtubede girdum umarim anlata bildim .dd

Bilgim yok yanlız stock rom olmadan modlama ile sürüm yükselterek uygulamaların çalışacağını sanmıyorum ama bilgisi olan arkadaşlar vardır belki :)

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
Bilgim yok yanlız stock rom olmadan modlama ile sürüm yükselterek uygulamaların çalışacağını sanmıyorum ama bilgisi olan arkadaşlar vardır belki :)
usta yanimdaki arkadasa rom yukledim onunkide ace ve tum 4. uzeri uygulmalar calisti ama ben rom atmadan calistirmak istiyorum

çaminci

çaminci

Üye
Rom atmdan olmaz

vaterfa

vaterfa

Üye
millette yapamaz oyle bi imkan yok anca uygulama acik kaynaklidir yeniden duzneleyip gingerbreade uygum hale getirirsin. sende 5830i mi var 5830 mu

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
vaterfa

vaterfa

Üye
i modeli icin iki tane 4 uzeri rom var ikiside duzgun calismiyor bu yil sonunda anca duzgun hale gelebilir

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
i modeli icin iki tane 4 uzeri rom var ikiside duzgun calismiyor bu yil sonunda anca duzgun hale gelebilir
dogrudur usta ama ben root olayini hic sevmiyorum rom atmadan yapamaz miyim

vaterfa

vaterfa

Üye
rom kurmadan olmaz evet

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
hm tm usta bi yenede arstiracam

vaterfa

vaterfa

Üye
bulanibilirsen bizide bilgilendir, iyi sanslar :)

yunus4554

yunus4554

Üye
    Konu Sahibi
saol usta arayistayim
daha bulamadim beyler bulan varsa yazsin lutfenn

kurmanco

Üye
kardes bagzi uygulama ve oyunlarin apk. si var onlari yukleyebilirsin

Üst Alt