usta anlatim simdi bazi uygulmalar 4 uzeri ya bizim acede 2.3.6 bu uygulamalari nasil calistira bilirim yapan bi kac kisi var youtubede girdum umarim anlata bildim .ddNe soruyorsun tam anlayamadım ama rom olmadan ancak launcher ile arayüz değişimi yapabilirsin.
usta anlatim simdi bazi uygulmalar 4 uzeri ya bizim acede 2.3.6 bu uygulamalari nasil calistira bilirim yapan bi kac kisi var youtubede girdum umarim anlata bildim .dd

usta yanimdaki arkadasa rom yukledim onunkide ace ve tum 4. uzeri uygulmalar calisti ama ben rom atmadan calistirmak istiyorumBilgim yok yanlız stock rom olmadan modlama ile sürüm yükselterek uygulamaların çalışacağını sanmıyorum ama bilgisi olan arkadaşlar vardır belki![]()
millet yapiyo usta amaRom atmdan olmaz
5830i kardesim.dmillette yapamaz oyle bi imkan yok anca uygulama acik kaynaklidir yeniden duzneleyip gingerbreade uygum hale getirirsin. sende 5830i mi var 5830 mu
dogrudur usta ama ben root olayini hic sevmiyorum rom atmadan yapamaz miyimi modeli icin iki tane 4 uzeri rom var ikiside duzgun calismiyor bu yil sonunda anca duzgun hale gelebilir