Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Galaxy Ace 4.0 Rom
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
NiqHTDeViL
Üye
Konu Sahibi
Galaxy Ace 4.0 Rom
Galaxy Ace 4.0 rom gelecekmi gelcekse ne zaman , Suan varsa verebilirmsnz
umutku84
Üye
Ace Gio gibi modellere resmi 4.0 geleceğini sanmıyorum
husnu_ozenci
Üye
dostum ben sadece duyduklarimi anlatayım öncelikle ben de bir galaxy ace kullanacisiyim ve bu konuyu senin gibi merak edip araştırdım sonuç şu ; șu anda samsung üst segment telefonlarını nedir bu telefonlar galaxy s2 gibi eskiden Samsung'un amiral gemisi görevini üstlenmiş cihazlarını 4.0 a gecirmekle meşgul... Benim duyumuma göre samsung bu telefonlar bitince orta segment olan galaxy ace, galaxy wonder gibi cihazlarını guncellemeye başlayacak ama benim görüşüm galaxy gio ve mini sahipleri boşuna bu güncellemeyi beklemesin..?. Son bir not: şahsen ben 4.0 çıksa bile guncellemem zaten şu an gingerbread in en sorunsuz versiyonunu kullanıyorum 2. 3.6. İcs rezilligini forumda biraz dolasirsan görürsün.
KayraBey
Üye
Resmi gelmez beklemeyin.Daha S2 için bile yeni geldi ki oda sorunsuz değil.Herkes 4.0.4ü bekliyor.
Mobilator
Emekli Yönetici
belki cm 9 felan yüklersen olabilir.
oqlahoma
Üye
ace ve ıcs dostum ram sıkıntısı çekersin ıcs fena halde ram yiyiyor x5 te görmediğim ram rakamlarını gördüm ama task killer ve fmr ile 270 felan oluyor
Valla ali(nawy) telefonun altından girdi üstünden çıktı
NiqHTDeViL
Üye
Konu Sahibi
Keşke Wonder alsaymısım Pisman oldum Corby den farkı yok bu telefonun gözümde e posta işi falan bana göre iyi geldi . Oyunlar kasıyor Temple Run yok . Kurdum bile abuksubuk adam düşüyor aşağıya birden