Galaxy Ace 4.0.4 Güncellemesi Olacak Mı? (Ne Zaman ? )

Sponsorlu Bağlantılar

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace 4.0.4 Güncellemesi Olacak Mı? (Ne Zaman ? )
Merhaba Arkadaşlar öncelikle bende bir Galaxy Ace kullanıcısıyım.Şuan telefonum 2.3.6 sürümünde.Fakat şimdi güncelleme bekleniyor Android 4.0.4 , Galaxy Ace 4.0.4 güncellemesi olacak mı olacaksa ne zaman ? Şimdiden teşekkürler.

KayraBey

KayraBey

Üye
Bence cevap muhtemelen ICS Ace için gelmeyecek.Zaten Ace donanım olarak şu an Gingerbread sürümü ile gayet güzel çalışıyor.Fakat bazen donma ve kasılmalar oluyor çünkü ram düşük.Donanım olarak ICS'yi kaldırmayacağını düşünüyorum.

TheMadness

TheMadness

Üye
Bence cevap muhtemelen ICS Ace için gelmeyecek.Zaten Ace donanım olarak şu an Gingerbread sürümü ile gayet güzel çalışıyor.Fakat bazen donma ve kasılmalar oluyor çünkü ram düşük.Donanım olarak ICS'yi kaldırmayacağını düşünüyorum.

Kaldırır bence :)

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
    Konu Sahibi
Gingerberd derken sen herhalde 2.3.3 den bahsediyorsun benimki 2.3.6 hah ben sunu istiyorum :

Bu videodaki kilit açma şekilini nasıl yapacaz abi !

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
Merhaba Arkadaşlar öncelikle bende bir Galaxy Ace kullanıcısıyım.Şuan telefonum 2.3.6 sürümünde.Fakat şimdi güncelleme bekleniyor Android 4.0.4 , Galaxy Ace 4.0.4 güncellemesi olacak mı olacaksa ne zaman ? Şimdiden teşekkürler.

arkadaşım şuan piyasada 2 tane galaxy ace var s5830 ve s5830i

farkları ise: s5830=800 mhz -200 gpu ve-2.3.3 s5830i=832 mhz-205 gpu-2.3.6

yani ikisinin arasında fark yok gibi.

daha s5830 a bırak 4.0, 2.3.6 bile gelmedi.yani bu iki telefonda donanımsal olarak 4.0 ics yi desteklemiyor.

galaxy ace'lerin ics 4.0 desteklemesi için 512 mb ram ve 1 ghz işlemciye sahip olması gerekiyor !!!
:oke:

Hasan Enes

Hasan Enes

Üye
    Konu Sahibi
Benimki Galaxy Ace GT-5830i e o zaman gelebilir :D

Mobilator

Mobilator

Emekli Yönetici
Go locker isteğini karşılayabilir.

R.A.M

R.A.M

Üye
Boşuna hayal kurmayın gelmez. :)

akusta126

Üye
Resmi olrak 4.0 yok ama Gayette güzel kaldırıyor 4.0 ü ace 5830i .

shaqir55

Üye
ya ben bu teli yeni aldım..iki program yükledim hafıza doldu dedi..bende sd ye taşıyayım dedim beceremedim..girdim forumlara kaç saat oldu bişe yok..en sonunda leyla oldum..

muhammedayvaz

muhammedayvaz

Üye
ya ben bu teli yeni aldım..iki program yükledim hafıza doldu dedi..bende sd ye taşıyayım dedim beceremedim..girdim forumlara kaç saat oldu bişe yok..en sonunda leyla oldum..

hafıza sorunundan kurtulmak istiyosan root yapıcaksın !!!:oke:

cahil.

Üye
Resmi olarak yokta yapan nasıl yapıyor bu guncellemeyi

sadikbircan

Üye
Resmi olarak samsung daha piyasaya çıkışı 1yıldan yeni olan galaxy w yada s+ için bile ics vermiyor.Kaldı ki bu telefonlar 1.4ghz işlemciye 512 mb ram'e ve adreno 205 gpu'ya sahip.Bu olay donanım olayı değil.Xda forumuna bakın ilk çıkan androidli telefona bile jely bean yüklediler neredeyse tarihi eser sayılacak kadar eski bir donanımı olan bir telefon jelybeanı kaldırıyorsa bence galaxy ace çok rahat kaldırır ve kaldırıyorda.Galaxy ace için hem ics 4.0.4 hemde jb 4.1.2 sürümleri mevcut.Eğer samsungdan resmi güncelleme bekliyorsanız boşuna beklersiniz.Samsung sadece pazar payına ve satışlarına bakıyor.Kullanıcıları umursadığı falan yok.

Üst Alt