galaxy ace 2 s5 rom

Sponsorlu Bağlantılar

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
    Konu Sahibi
galaxy ace 2 s5 rom
S.a beyler oncelikle ben o kadar s5 rom aradim taradim fakat yok hep ace icin yapmislar siz buldunuzmu ve ya bulduysaniz link atın yoksa hepimiz birleserek kendimiz bi rom gomek valla boyle olmaz hepimiz rahat edelim arkadaslar. :)

omerboz54

omerboz54

Üye
Malesef bolebi rom yok ve rom portlansada iyi bur performans vermesi zor ikiside farklı yonga seti kullanıyo

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S5 port olması için resmk kitkat güncellemesi almamız lazım.

onurcngzhn34

onurcngzhn34

Üye
sanmıyorum cyanogenmod yükleyin isteklerinizi fazlasıyla karşılar. ( şarj dışında :) )

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
    Konu Sahibi
Ben suan stock rom attim bana bi rom onerirmisiniz mesela performance rom gibi turk yapimi varya ama kasmasin
S5 port olması için resmk kitkat güncellemesi almamız lazım.
Albayim :D ne alakasi var simdi kitkat ile galaxy ace kitkatmi galaxy ace gb daha dusuk ama ona bile yapmislar Albay olmussin ama halaa elizabeth :))
sanmıyorum cyanogenmod yükleyin isteklerinizi fazlasıyla karşılar. ( şarj dışında :) )
Anasini satayim cm 11 indirdim gunde 9 defa sarja takiyordum :D
Artik kendimizin bir s5 rom yapmamiz lazim beyler.!!

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben denemişliğim olduğu için söyledim. Note 3'te 4.3 sürümünde S5 uygulamaları yüklenemezken kitkatta yukleniyordu. Ayrıca Elizabeth gibi kelimler hoş olmuyor albay olmussun ama hala gibisinden aşağılayıcı terinler kullanmayalım lütfen.

hamza BoZaN

hamza BoZaN

Üye
    Konu Sahibi
Ben denemişliğim olduğu için söyledim. Note 3'te 4.3 sürümünde S5 uygulamaları yüklenemezken kitkatta yukleniyordu. Ayrıca Elizabeth gibi kelimler hoş olmuyor albay olmussun ama hala gibisinden aşağılayıcı terinler kullanmayalım lütfen.
Tamam k.b ozur dilerim sadece oylesine sakasina soylemistim.
Ama ace de nasil oldu peki.? Onu merak ediyorum.

omerboz54

omerboz54

Üye
Uğraşılsa yapılamıcak bişi yok
Ama kim yapacak orası sorun

imindivanlı

Üye
buyrun size s5 rom

fatihmaniabjk

Üye
buyrun size s5 rom
ULAN VERDİĞİN ROM TELEFONU HARD BRİCK ETTİ PUŞT TELEFON GİTTİ SENİN YÜZÜNDEN NERDEN YAZDIN BU YAZIYI OKUDUĞUM GÜNE LANET OLSUN GEBER

Üst Alt