Herşey donanım değil. 1.6ghz in sadece % 60ini kullanıyor android. Yani iphone 4 daha iyi. Hem çözünürlük hem de oyun desteği ip4 daha iyi. Zateb ip4 s2 ile kapisan telefon. Yani ace 2 den daha iyi. O fiyata da bence s3mini ye bak.
siz beni yanlis anladiniz bende zaten ace2 var fakat hangidi daha iyi diye sormustum. Bence ace2 iphone4 e esit bi telefon ekran cozunurlugu cok az bisi dusuk ama cift cekirdek olmasida buyuk bi avantaj birde arkide iphone 4 var nova3 te kasiyor bende tın yok intermettede hizli birde appstorede cogu sey parali ve dis mekanlara kapali bir sistemi var. Androidde ise istedigin programin apksini indirebiliyosun.iphone 4'e jailbreak yaptın mı da istediğin oyunu indirip atıyorsun jailbreaksiz ios kullanılmazsiz beni yanlis anladiniz bende zaten ace2 var fakat hangidi daha iyi diye sormustum. Bence ace2 iphone4 e esit bi telefon ekran cozunurlugu cok az bisi dusuk ama cift cekirdek olmasida buyuk bi avantaj birde arkide iphone 4 var nova3 te kasiyor bende tın yok intermettede hizli birde appstorede cogu sey parali ve dis mekanlara kapali bir sistemi var. Androidde ise istedigin programin apksini indirebiliyosun.

nasil okadar yuksekmis?? yuksek iste. jellybreak garantindisi birakiyo hem onu bosver ace2 nin islemci hiziniyi + gpu su cok daha iyi mali-400gpu s3unkiyle ayni gpuda
Herşey donanım değil. 1.6ghz in sadece % 60ini kullanıyor android. Yani iphone 4 daha iyi. Hem çözünürlük hem de oyun desteği ip4 daha iyi. Zateb ip4 s2 ile kapisan telefon. Yani ace 2 den daha iyi. O fiyata da bence s3mini ye bak.

S3 mini telefon mu ya pixelleri sayılıyor
Katılıyorum. Ancak arkadaşa dönersek emin olki ace2 ip4ten kötü. 2 çekirdek ios vs androidde hiçbirşey. Not2 1.6ghz 4 çekirdek ancak apple in ip5 inin 1.2ghz 2 çekirdekli islemcisinden az önde. Üstelik android donanımı tam kullanamaz iken bu iyice kötü oluyor.
bence s2 ye baksın s3 mini biraz samsung'un stratejik oyunu gibi görünüyor çünkü s3'ün kendisinden çok sattı şimdi maddi durumu çok iyi olmayanlara s3 mini satmaya çalışıyor![]()
Kaçkere baktında pikselleri saydın.Atmayın kardeşim milleti yanlış yönlendirmeyin
Ben saydim 38 da sıkıldım da bıraktım. C7yi de aynı sayardim onu da 150ye kadar saydim.