Galaxy Ace 2 Jelly Bean Sızıntı Rom

kardeş haklısın atladım dut gbi şimdi stock romu kursamda tel açılmıyor mecbur bunu geri kuruom

maybek

Üye
Arkadaslar bu romu tavsiye etmiyorsunuz galiba. oysa ben linklerdeki dosyaları indirmeye çalışıyorum daha. ne dersiniz kurayım mı kurmayayım mı

valla ne diyeyim biz teli xda forumdan topladık şimdi cihaz çok güzel oldu yoksa işin içinden çıkamayacaktım

neyse konuyu buradan takipte kalın ne varsa orda vardır

Valla Kardeşim haklısın biz erkenden yükledik 2.3.6'ya dönemiyoruz

odim 3.07 ile Türkiye ye ait orjinal rom u yüklemeyi bir dene istersen bura bir şeyler ama ?

Kardeşim Tek dosyalı olanda olmuyo diye biliyorum ben.Birçok kez demedim ace 2 yazısında kalıyor fakat download moduna fln geçiyor

Konu Sahibi
Jbde sorun yaşayanlar var burdan bakıp geri gbye dönebilirler

maybek

Üye
arkadaşlar bu 4.1.2 dosyalarının tek parça olduğu bir link yok mu acaba. Hotfile'den tek tek indirmesi ve her seferinde 30 dk beklemek çok sıkıcı. Ne zamandır uğraşıyorum hepsini indiremedim bir türlü. Elinde tek link olan varsa minnettar kalacagim. Teşekkürler

maybek

Üye
Elinde tek parçalik bir link olan yok mu arkadaşlar. Bir türlü bu dosyalari indiremedim.

arkaaşlar önce rus 2.3.6 romu yükleyin sonra türkiye romunu yükleyin ben yükledim geri gb ye döndüm. döndükten sonra 4 mb bi güncelleme geliyo onu yapmayın yoksa telefon anakart arıza görüyo..

yeni rom

- - - Eklendi - - -

yeni rom indirme linki

Arkadaşlar telefon çok kasıldığından eski sürume dönmek istiyorum nasıl dönebilirim telefon garantili

shekil50

Üye
ben kurdum jelly beanı fakat telefon çok kasıyor hafıza kartı yok ondan dolayı olabilir mi ne yapmam gerekiyor ? yardım edin lütfen

İyi aksamlar beyler kieste ace 2 icin 4.1.2 cikmis yuklemelimiyim zaratkari var mi ?? Yardimci olursaniz sevinirim