skywalker06
Üye
-
Konu Sahibi
-
Bu sitede bir indirme linkleri var ayrıca türkçe dil desteği mevcut odinle kurman gerekiyorArkadaşlar bu ilk kez olacak galiba çünkü Ace 2 ile ılgili bir çalışma yok. Rica etem direkt indirme linkini verseniz çünkü ben baktım pek çıkamadım içinden. Bir sürü sayfa var. Direkt indirmelink verilse daha iyi olur bence. Ayrıca romun türkçe desteği var mi. Kullanan arkadaşlar biraz bilgi verirse çok sevinirim. Çalışmalarınizda başarılar
Ben kurdum test sürümü olmasına rağmen çok iyi
linklerin olduğu forumda nasıl dönüleceği anlatılıyor araştırırsan bulursun.Ayrıca siyah ekran problemi herkesde olmuyor ben şimdi kurdum problem yaşamadım.vala donemiyoruz kac kere stock rom attim tel acilis ekraninda kaldi ama bu test romunu atiom calisio deli olcam
linklerin olduğu forumda nasıl dönüleceği anlatılıyor araştırırsan bulursun.Ayrıca siyah ekran problemi herkesde olmuyor ben şimdi kurdum problem yaşamadım.
- - - Eklendi - - -
Arkadaşlar demin kurdum jelly beani gayet güzel yeni bir sürü özellik getirmişler forumlarda kuranlar arasında pil sıkıntısı veya ekran kararması olanlar olmuş ama bende öyle birşey olmadı hatta şarjım daha fazla gitmeye başladı romun tek sıkıntı arada menü geçişlerinde kasmalar oluyor onun dışında hiçbir problem yok orjinali çıkana kadar kullanmaya devam edecem.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
yaptim kardesim ama olmuyo acilis ekraninda kaliyo stock romda
Bu sitede bir indirme linkleri var ayrıca türkçe dil desteği mevcut odinle kurman gerekiyor
- - - Eklendi - - -
bende kablo kaybettiydim aldım şimdi indiriyorum kuracam bakalım bazen kasması dışında hiç bir sorunu yok diyorlar başka forumlarda
tolga naptın peki
bnde siyah ekran olmasa kalcam JB dede hata edio işte malesef eski romuma dönemiyorum da..
kardeşim dielim power tusuna bastım tusu kitledim tus kilidni açmak için geri bastıgımda siyah ekran çıkıo yane başka bişe gözkmüo ekran ısıgı yanıo ama ekran siyah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?