Galaxy Ace 2 Jelly Bean Protlama [Yardım]

Sponsorlu Bağlantılar

emrebalci123

emrebalci123

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace 2 Jelly Bean Protlama [Yardım]
Merhaba Maxicep üyeleri ;
Telefonum Galaxy W (GT-I8150)
Sizlere sormak istediğim ise Galaxy Ace 2 Jelly Bean Romunu teledonuma portlayabilirmiyim.?

bu yazıyı yazmadan önce jelly bean romunu indiriyim dicektim ama ilk uzmanlarıma danışayım dedim farklı romları çok kullandım ama hiçbiri beni tatmin etmedi.:birak: Aslında benim istedim orjinal touchwiz 5 arayüzü oırjinal ace 2 jelly bean uygulamaları telefonuma yüklemek pek performans meraklısı değilimdir istediğim şey yanızca galaxy ace 2 jelly bean romunu telefonuma portlamak aslında siz olmadan bunu beceremem eğer bu dediğim olursa ve siz uzmanlarım bana yardım ederseniz çok mutu olurum:gunes: lütfen tüm yardımlarını bağışlayınız eğer gerçekten düşlediğim olursa xda çapında bir rom yapmış oluruz... dediğim gibi istediğim tek şey touchwiz uygulamaları ve arayüzü performans önemli değil şimdiden yapacağınız yardım teşekkürler.... :rica:Lütfen Birisi YArdım Etsin.... :agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2:
 


gss_adnan

gss_adnan

Üye
Onu baştan yapmak çok zor herkes arconun yaptığı çalışmalar üzerine bişeyler yapıyo ama hem çok zaman alıcı hemde uğraştırici umarım biri çıkar da Portlar
 
emrebalci123

emrebalci123

Üye
    Konu Sahibi
Umerım abi Benimistediğim baştan değil yanlızca;
# bootanımatıon (açılış videosu)
# Arayüz (Touchwiz ve Status bar "türkçe tabiki")
#uygulamalar (orjinal mesela; "orjibal music uygulaması")
Aslında ufak ufak anlıyorumda rom dan işte pek uzman değilim uzmanlardan yardım isterim..:agla2::agla2::agla2::agla2::agla2:
Lütfen Yardım edin.. :agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2::agla2:
 

Benzer Konular



Üst Alt