atarax29 Üye bu rom yukleme olayindan bu kadar cekinmeyin zaman zaman daha iyi olani bulmak icin gunde 3,5 tane yukledigim oldu bunlarin aradinda orjinal custom hepsi var bisi olmaz merak etmeyin
bu rom yukleme olayindan bu kadar cekinmeyin zaman zaman daha iyi olani bulmak icin gunde 3,5 tane yukledigim oldu bunlarin aradinda orjinal custom hepsi var bisi olmaz merak etmeyin
navti Üye Evet samsung 2.3.6li s5830i çıkardığına göre bizim s5830 a olan güncelleme destegi kalkti sanirim
zonewars77 Üye Konu Sahibi navti' Alıntı: Evet samsung 2.3.6li s5830i çıkardığına göre bizim s5830 a olan güncelleme destegi kalkti sanirim Genişletmek için tıkla ... guncelleme gostermiyor. fakat destek sitesinde guncelleme gelmis gozukuyor. 7 subatt mi ne..
navti' Alıntı: Evet samsung 2.3.6li s5830i çıkardığına göre bizim s5830 a olan güncelleme destegi kalkti sanirim Genişletmek için tıkla ... guncelleme gostermiyor. fakat destek sitesinde guncelleme gelmis gozukuyor. 7 subatt mi ne..
GuitaristBoy Üye bide onlar olunca endişe kalmıyo ben hep şu sahneyi yaşamaktan korkardım servise gittim illegal yazılım yüklenmiş demeleri
bide onlar olunca endişe kalmıyo ben hep şu sahneyi yaşamaktan korkardım servise gittim illegal yazılım yüklenmiş demeleri
zonewars77 Üye Konu Sahibi GuitaristBoy' Alıntı: bide onlar olunca endişe kalmıyo ben hep şu sahneyi yaşamaktan korkardım servise gittim illegal yazılım yüklenmiş demeleri Genişletmek için tıkla ... en güzeli risk almadan orjinali kullanmak aslında.
GuitaristBoy' Alıntı: bide onlar olunca endişe kalmıyo ben hep şu sahneyi yaşamaktan korkardım servise gittim illegal yazılım yüklenmiş demeleri Genişletmek için tıkla ... en güzeli risk almadan orjinali kullanmak aslında.