Musteri ne isterse onu vereceksin Necmineden 2.2.1 istiyorsunuz size daa yüksek romlar önersem 2.3.5 mesela
Turkiye romu dedigine gore kies romu istiyor heralde..Müşteriye daha iyi rom öneriyom amaMusteri ne isterse onu vereceksin NecmiTurkiye romu dedigine gore kies romu istiyor heralde..

Başlıkta herşey açık. Ace için 2.2.1 Turk,ye Rom Lazım. Acil hemde((

google 2.3.5 diye bi sürüm yok 2.3.6 var ama oda nexus s lerde olabiliyo benimkinde var bu arada türkiyede nexus s satılıyomuneden 2.2.1 istiyorsunuz size daa yüksek romlar önersem 2.3.5 mesela
Tabi biz birşey bilmiyoruz dimi.google 2.3.5 diye bi sürüm yok 2.3.6 var ama oda nexus s lerde olabiliyo benimkinde var bu arada türkiyede nexus s satılıyomu
hacı özür ya ben şeyden diyom geçen bi arkadaş bana bi mesaj attı hd 2 ye 2.3.5 yükledim dedi telefonum anında çöktü dedi zaten 2.3.5 yasal değil dedi yani kulaktan dolma
Tabi biz birşey bilmiyoruz dimi.
Şu an Kullandığım sürüm bu kim dedi size böyle bir sürüm yok diye varki birşey söylüyoruz.
2.3.5 yükledim bomba gibi çalışıyor hemde denediğim romlardan en iyisi bence hız görsellik herşey var .hacı özür ya ben şeyden diyom geçen bi arkadaş bana bi mesaj attı hd 2 ye 2.3.5 yükledim dedi telefonum anında çöktü dedi zaten 2.3.5 yasal değil dedi yani kulaktan dolma
----------Eklendi @ 20:48:09 ---------- Yazıldı @ 20:47:22 ----------
Bide 2.3.6 yı yasal olarak nexus s ime yükledim gayet ii çalışıyo
Kullandığınız işletim sisteminin farklı modelleridir .Rom Nedir,Galaxy Ace Telefonuma yükleyebilirmiyim?
samsung galaxy ace telefonu yeni almıştım root yapayım dedim orjinalliği bozuldu sonra orijinal buldum 2.2.1 froyo ama kieste (ser) yazıyor ve güncelleme görmüyor telefonu alalı 2 gün oldu arkadaşlar lütfen bir ilgilenin servise versem eski haline getirir mi??
ozelden attığınız mesaja cevap verdim buraya koyayım isteyenler faydalansınLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
denenmişti hiç bir şekilde o iki tane rus program yoktur. yükleyin verin servise![]()