Galaxy Ace 2.2.1 Froyo Turkiye Rom Lazım

Sponsorlu Bağlantılar

erkamacar

erkamacar

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy Ace 2.2.1 Froyo Turkiye Rom Lazım
Başlıkta herşey açık. Ace için 2.2.1 Turk,ye Rom Lazım. Acil hemde :(((

Necmati

Necmati

Üye
neden 2.2.1 istiyorsunuz size daa yüksek romlar önersem 2.3.5 mesela

icais

icais

Üye
Başlıkta herşey açık. Ace için 2.2.1 Turk,ye Rom Lazım. Acil hemde :(((

ozelden attığınız mesaja cevap verdim buraya koyayım isteyenler faydalansın

denenmişti hiç bir şekilde o iki tane rus program yoktur. yükleyin verin servise :)

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
neden 2.2.1 istiyorsunuz size daa yüksek romlar önersem 2.3.5 mesela
google 2.3.5 diye bi sürüm yok 2.3.6 var ama oda nexus s lerde olabiliyo benimkinde var bu arada türkiyede nexus s satılıyomu

Necmati

Necmati

Üye
google 2.3.5 diye bi sürüm yok 2.3.6 var ama oda nexus s lerde olabiliyo benimkinde var bu arada türkiyede nexus s satılıyomu
Tabi biz birşey bilmiyoruz dimi.
Şu an Kullandığım sürüm bu kim dedi size böyle bir sürüm yok diye varki birşey söylüyoruz.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye

Tabi biz birşey bilmiyoruz dimi.
Şu an Kullandığım sürüm bu kim dedi size böyle bir sürüm yok diye varki birşey söylüyoruz.
hacı özür ya ben şeyden diyom geçen bi arkadaş bana bi mesaj attı hd 2 ye 2.3.5 yükledim dedi telefonum anında çöktü dedi zaten 2.3.5 yasal değil dedi yani kulaktan dolma

----------Eklendi @ 20:48:09 ---------- Yazıldı @ 20:47:22 ----------

Bide 2.3.6 yı yasal olarak nexus s ime yükledim gayet ii çalışıyo

HiTpLAyer

HiTpLAyer

Üye
Rom Nedir,Galaxy Ace Telefonuma yükleyebilirmiyim?

Necmati

Necmati

Üye
hacı özür ya ben şeyden diyom geçen bi arkadaş bana bi mesaj attı hd 2 ye 2.3.5 yükledim dedi telefonum anında çöktü dedi zaten 2.3.5 yasal değil dedi yani kulaktan dolma

----------Eklendi @ 20:48:09 ---------- Yazıldı @ 20:47:22 ----------

Bide 2.3.6 yı yasal olarak nexus s ime yükledim gayet ii çalışıyo
2.3.5 yükledim bomba gibi çalışıyor hemde denediğim romlardan en iyisi bence hız görsellik herşey var .

----------Eklendi @ 12:49:43 ---------- Yazıldı @ 12:49:17 ----------

Rom Nedir,Galaxy Ace Telefonuma yükleyebilirmiyim?
Kullandığınız işletim sisteminin farklı modelleridir .

saitkral12

Üye
samsung galaxy ace telefonu yeni almıştım root yapayım dedim orjinalliği bozuldu sonra orijinal buldum 2.2.1 froyo ama kieste (ser) yazıyor ve güncelleme görmüyor telefonu alalı 2 gün oldu arkadaşlar lütfen bir ilgilenin servise versem eski haline getirir mi??

Favorite

Favorite

Üye
samsung galaxy ace telefonu yeni almıştım root yapayım dedim orjinalliği bozuldu sonra orijinal buldum 2.2.1 froyo ama kieste (ser) yazıyor ve güncelleme görmüyor telefonu alalı 2 gün oldu arkadaşlar lütfen bir ilgilenin servise versem eski haline getirir mi??

Bende sizin gibi rom yüklemiştim ne yüklediğim romlardan memnun kaldım nede orjinal dilleri türkçe değildi servisine götürdüm garanti kapsamı dışında eski roma 2.2.1 froyo roma geri çevirdiler. Garantisini bozmadılar 25 tl'ye anlaşmıştık bir yanlışlık oldu sanırım 15 tl aldılar benden bir daha rom yüklemem bu rom diğerlerinden 2.3.3 ve 2.3.4 daha iyi bizzat kendim denedim ayrıca en az ram tüketen versiyonda 2.2.1 froyodur. Orjinal türkiye romu zor bulursun servis haricinde.

resimkulubu

Üye
2.3.5 sürümü türkçe ise linkini verirmisiniz birde nasıl yükleyeceğiz acaba?

&MAVİ&

&MAVİ&

Üye
ozelden attığınız mesaja cevap verdim buraya koyayım isteyenler faydalansın

denenmişti hiç bir şekilde o iki tane rus program yoktur. yükleyin verin servise :)

kardeş rar sifre nedir acaba ?yazdınız benmi göremedim ?

Üst Alt