Galaxy A7 2017 (SM-A710F) Android 7.0 [ROOT]

Sponsorlu Bağlantılar

onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy A7 2017 (SM-A710F) Android 7.0 [ROOT]
Merhaba. Bilindiği gibi A7' nin 2016 modeli için android 7.0 güncellemesi gözüktü. Güncellemeden sonra telefona yetki vermek istiyorum fakat gerekli dosyaları bulamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Yardımcı olabilecek kimse yok sanırım

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Merhaba. Bilindiği gibi A7' nin 2016 modeli için android 7.0 güncellemesi gözüktü. Güncellemeden sonra telefona yetki vermek istiyorum fakat gerekli dosyaları bulamadım. Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
Yardımcı olabilecek kimse yok sanırım
Açıklayarak anlatırsan yardımcı olabilirim belki. Telefona yetki vermek derken neyi kastediyorsun mesela?

• Beğen
Tepkiler: onurhanerk
onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Root atmak istiyorum kisacasi. Android 7.0 sürüm :)
Valla kardeşim bende de 2015 model J7 var. Samsungun telefonlarına root atmak çok zor. Benim telefonum şu anda rootlu ancak çok uğraştım da rootlayabildim. Az kalsın telefonu tamamen kullanılamaz hale getiriyordum. Yeni sürüm anrdoidleri rootlamak çok zor. A7'nin rootlu mutlaka vardır ancak az araştırman gerekiyor. Bi de deneme yanılma yöntemi ile. USB hata ayıklama ve oem kilidini mutlaka açman gerekiyor rootlamak için. Rootladıktan sonra da oem kilidi açık kalacak yoksa telefonun açılmaz. Ben şansıma denk geldi rootlayabildim. Bir şey olursa download moduna girebildiğin sürece smart switchten orjinal yazılımı tekrar kurabilirsin.

onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
6.0.1 icin root dosyalari mevcut lakin 7.0 icin herha gi bir kaynak mulamadim maalesef. Eski model telefonlar direk rootlanirken simdi bu kadar ugras vermemizi anlayamadim :) yinede tesekkur ederim :)

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Ben sana bir şey söyleyeyim mi? İnan bana rootlasan bile fazla fark edecek bir şey olmayacak. yazılım güncellemesini telefon üzerinden yapamıyorsun rootladıktan sonra. Benim telefonda Modern Combat 4 bozuk çalışıyordu o yüzden rootladım yoksa rootluk bir işim yoktu benim. Telefonla gelen hiçbir programı silemiyorsun eğer rootu bunun için atacaksan. Ben kaldıramadım izin vermiyor sistem.

onurhanerk

onurhanerk

Üye
    Konu Sahibi
Aslinda root atma sebebim hafizadan dolayi. Tasinamayan uygulamalari sd karta tasimak istiyorum ayni zamanda telefonda yonettigim serverlar var. Her serverin 30 40 tane ayari var. Ac kapat ac kapat brynim donuyor. Touch recod yapip oto atik halletmesini istiyorum. :)

KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Aslinda root atma sebebim hafizadan dolayi. Tasinamayan uygulamalari sd karta tasimak istiyorum ayni zamanda telefonda yonettigim serverlar var. Her serverin 30 40 tane ayari var. Ac kapat ac kapat brynim donuyor. Touch recod yapip oto atik halletmesini istiyorum. :)
Uygulamarı root yapmadan da sd karta taşıyabiliyorsun. Taşınamayan uygulamaları roottan sonra da taşıyabileceğini sanmıyorum. Neyse sonuç olarak dediğim gibi çok önemli değilse rootla uğraşma. A7'ye root vardır ancak çok iyi araştırman lazım çünkü nette bir sürü rootlama videosu var.

• Beğen
Tepkiler: onurhanerk
Takipçi Satın Al

Üst Alt