Galaxy A5 (2016) nougat 7.0 yükleme hakkında

Sponsorlu Bağlantılar

ardicli_81

Üye
    Konu Sahibi
Galaxy A5 (2016) nougat 7.0 yükleme hakkında
Samsung galaxy A5 (2016) telefonuma Nougat 7.0 güncellemesi geldi. Yaklaşık 1 Gb. Yüklememi tavsiye eder misiniz? Nougat 7.0 kullananlar memnun mu? Yüklerken nelere dikkat etmeliyim. Dosyaları yedeklemezsem zarar görür mü?
 


KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Babamın s6 telefonunda Nougat var ve gördüğüm kadarı ile o kadar güzel değil. Bu tamamen senin kullanım şekline göre değişir tabii ki. Ama benim gördüğüm 6.0 sürümü daha iyi. Hem görsellik olarak hem de bildirim çubuğu olarak. 7'yi yükledikten sonra telefon bambaşka bir şey oluyor zaten. Benim en sevmediğim şey yenilenmiş bildirim çubuğu menüsü. Beğenmezsen tekrar bir alt sürüme geri dönebilirsin.
 
  • Beğen
Tepkiler: ardicli_81

ardicli_81

Üye
    Konu Sahibi
Zaten üst sürüme yükleyince stabilliğinin bozulmasından korkuyorum. O zaman yüklememek daha iyi.
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Tamamen sana bağlı olan birşey. Benim J7'de şu anda 6.0 var ve şarj inanılmaz çabuk bitiyor. Yani bir günü telefon zor çıkartıyor. O yüzden ilk aldığım sürüme dönmeyi düşünüyorum. 1 sene oldu gerçi alalı telefonu ama yine de 1 senede şarj farkı baya oldu. İki oyun oynuyorum hemen şarj bitmeye başlıyor. Hiç ellemesem ertesi güne kadar şarjı dayanıyor yine iyi kötü.
 
TheNightMare.

TheNightMare.

Moderator
Guncellemek her zaman iyidir. gerek Güvenlik acisindan gerek Performans olarak. Her zaman Cihazinizi guncelleyin... :oke:
 
KomiserMemoli_12

KomiserMemoli_12

Üye
Güncellemek iyi olabilir ancak her güncelleme her cihazla tam uyumlu olamıyor işte. Ben bütün güncellemelerini yaptım telefonumun eskisinden çok daha hızlı şarjı bitiyor. Sorun sadece telefonun eskimesi değil, yüklü olan yazılımından da kaynaklanır. Sen yükle memnun kalmazsan downgrade yaparsın. Ben pek beğenmedim arayüzü iyi değil o kadar. Zaten orta seviye telefonlara da bir yenilik getirmiyor.
 
onurhanerk

onurhanerk

Üye
Ben A7 için yükledim ve gayet memnunum şu an. Lakin eger root yapacaksan 7.0 için root dosyaları mevcut değil henüz. :)
 


Üst Alt