Yardım galaxsy note edge rom yükleme hatası

Sponsorlu Bağlantılar

metpa

metpa

Üye
    Konu Sahibi
galaxsy note edge rom yükleme hatası
samsung galaxsy note edge SM-N915F modeli telefonum var fakat root yapıyım derken cihazı açılmaz hale getirdim download modda lolipop 5.01 güncel versiyonu kurdum çalışıor fakat türkçe dil seçeneği yok sammobbile den orjinal türkiye 4.4.4. romu indirdim onuda kurarken fail hatası verior lütfen nereye bakdımsa bir türlü düzeltme seçeneği bulamadım anlıyan bilen varsa yardımcı olursa sevinirim...

omerboz54

omerboz54

Üye
Sen bir süre ingilizceyi kullan 1-2 haftaya custom romlar gelmeye baslar o zaman custom rom yüklersin ancak suan icin tek čözüm bu

metpa

metpa

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler yeni bir sonsuz room buldum indirdim birazdan onu deneyeceğim olursa işlem tamam
benim ,isteğim orjinal room ilk güngü gibi olsun derdindeyim zira kesin olarak internetten bulduğum ve telefona kurduğum 5.0.1 versiyon lolipop şarj düşmanı 3 saatde kurcaldağım için bitti

omerboz54

omerboz54

Üye
Bence sen performans moduna al öyle kullan zaten performnas süper biraz bekle adam gibi rom yaparlar onu kullanırsın

metpa

metpa

Üye
    Konu Sahibi
4.4.4 geri döndüm ama sonsuz rom da ingilizce türkçe dil seçeneği yok yani sanırım stock rom denen die bişi yok

Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Sorunun kaynağı yükledigin romun versiyonu türkiye romundan daha ustde olması ve telefon verison düşürmeye izin vermiyor

metpa

metpa

Üye
    Konu Sahibi
iyide ne alaka ben diyelim tekrar ilk günki roma dönmek istiyorum yani bu durum neden zor... diğer markalarda bu seçenek mevcut mesela lg,general mobile, birde türkçe dil seçeeneği olan bir rom neden olmaz entersan

omerboz54

omerboz54

Üye
Daha çok yeni türkiyeye geldi velki ondandır

metpa

metpa

Üye
    Konu Sahibi
yani bu cihazı ne rotlayabildim nede bişiler yapabildim

omerboz54

omerboz54

Üye
Dediğim gibi daha yeni biraz bekle üreticiler rom yapmaya başlayınca işini rahatça halledeceksin o zamana kadar sabretmen gerek

metpa

metpa

Üye
    Konu Sahibi
peki senin bilgin varmı 4.4.4 versiyona özel root varmı ben bulamadım 5.01 versiyona var
sadece

omerboz54

omerboz54

Üye
Ben ace 2 kullanıyorum yani o modele pek bakmadım ama bakarım boşluğumda

metpa

metpa

Üye
    Konu Sahibi
teşekkürler

omerboz54

omerboz54

Üye
:rica:

zoltrix

Üye
kies son sürümünü kur kies te iken araçlardan yazılımı fabrika ayarlarına çekme seçeneğini bas
ekran gelecek .gelen ekranda telefonun modelini sorar büyük harflerle SM-N915f yaz
seri no sorar bataryanın altında yazar bunları yaptıktan sonra telefonu donwnload moduna al ve tamam tıkla. hata verir yüklemz ise kablo bağlantısını sök tak yükler.

seco_can_can

seco_can_can

Üye
dostum türkiye güncellemesi var tek paket yükleme onu odin in son versiyonu ile kur ben de de aynıs sıkıntı oldu onunla açtım telefonu
5.0.1 türkiye rom

Üst Alt