Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
galaxsy i9003 telfon hafızası nekdar
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
yorgun_5388
Üye
Konu Sahibi
galaxsy i9003 telfon hafızası nekdar
i9003 hafıza kartı hariç telefon hafızası nekdar arkdaşlar bazı sıtelerde göruyorumm 8 gb yazıyo 4 gb yazıyo hangısıne ınancam.??
alp238
Üye
samsung un sitesine ürünü incele orda 4 gb yazıyor bende var kutusunun üzerindede 4 gb oldugu belirtilmiş zaten
yorgun_5388
Üye
Konu Sahibi
ayarlardan kac gözukuyor bakablırımısın.
alp238
Üye
dahili hafızayı 3 bölümde gösteriyor program 1.87gb kişisel veri 72.27mb dahili sd kart 1.52 gb üçünü topladıgında 4gb oluyor zaten
yorgun_5388
Üye
Konu Sahibi
tesekkur ettım
berkcombil
Üye
4Gb.Ama senin yerinde olsam Galaxy S alırdım.galaxy S,Sl'den çok daha iyi bir cihaz.Karşılaştırmalarına bakarsan aradaki farkları görürsün.
yorgun_5388
Üye
Konu Sahibi
ne farkı var dostum herseyı aynı?galaxsı s sadece amoled ekranı var ayrıca sarjı az gıdıyor..sl de batarya buyuk daha cok gıdıyor
alakası bile yok o değer 1.60 olan gram başına düşen miktar cinsinden değer.
asıl olan 0.310 filan kullanma kılavuzunda yazıyor.bilmeden okumadan sallamışlar sitelerde.daha birim okumayı yada birimlere dikkat etmeyi bilmez millet sallar.
KayraBey
Üye
Bırakın bu sar değerini Allah aşkına.Herşeyiyle zararlı kabul edelim lütfen
moonspell_
Üye
I9003 4 gb I9000 8 gb kendı hafızası arkadaşlar aralarındakı tek fark ekran.
ceydonmez
Üye
I9003 4 gb I9000 8 gb
aralarında ki farklar tam olarak nelerdır,her 2 cihaz arasında kararsız kaldım.
Şehriyar
Üye
i9003te super clear lcd var i9000 de super amoled i9003 ün ram i sanırım daha yüksek fakat gpu konusunda geride kaldığı söyleniyor.. bana sorarsan paran varsa i9000 al ona orjinal android 2.3 güncellenmesi yayınlandı ayrıca rom desteği çok fazla