"GalaXperia" Rom

Sponsorlu Bağlantılar

Samet.25

Konu Sahibi
"GalaXperia" Rom

Tarafından CedArctic ve Akateha - Takım Mürettebat Armut

Samsung Galaxy S III Mini için ilk ROM hoş geldiniz. Ben ona sahip olmadığı için şimdiye kadar cihaz için geliştirmek hiç düşünmemiştim ne de biliyorum herkes yapar yok. Ama son zamanlarda benim dikkatimi çekti bu forumları ve cihazdan bir ROM bağlantı noktası için bir taşıma isteği var. Ben biraz Xperia tarzı getirmek gerektiğini düşündüm o kadar çok Android tatlar cihaz için mevcut olmadığını gördüm . Ancak uyarı bir kelime: tamamen test ve bu ROM getirmek için inşa ROM benim deneyim güveniyor. ROM Yeni Maclaw en CM10 inşa dayanmaktadır. Kredi o sahibi işini gidin. Onun büyük ROM alabilirsiniz .

Özelliklerini konuşalım! :

. Timescape ve Xperia lockscreen dışında bir önceki Xperia ROM bütün özellikleri
Bu özellikler bazı uyumluluk sorunları nedeniyle transfer olamazdı, ama bir sonraki sürümde bunları entegre çalışacağız.
Yeni Xperia Launcher (daha özelleştirilebilir)
Son Walkman
Son Socialife (flaş yama zip)
En son Sony Albüm Uygulaması
son Sony Filmler Uygulaması
Music Unlimited (kişisel test değil)
Başar Beats (Evet!!)
Son TrackID App + Geliştirilmiş işitme uzantısı
Yüksek sesle ses (Ben önceki ROM göre inanıyorum ) Daha gelecek sürümlerde gelmek!Bizi izlemeye devam edin

Nasıl kurulur:
Romu İndirin Sd Kart'a Atın
Recovery Menüsüne Gelin
Wipe Data / Factory Reset Yapın
"Install the Zip from External Storage" Girin
Rom Dosyasına Yükleyin
GoApp 'ı Yükleyin
Reboot to system Yapın

Downloads:

LordSeco35

Üye
dostum romda sorun var mı hatalar?

Samet.25

Konu Sahibi
Denemedim ama sorunsuz rom

batudinho39

batudinho39

Üye
Denemek istiyorum ama cyanogenmod 10.1 agustos 25 versiyonunu degistirmeme deger mi genel olarak performans nasil acaba ?

LordSeco35

Üye
Arkadaşlar yukledim suan bir sorun gozukmuyor sadece telefon kapaliyken şarj olmuyor. Telefonda samsung yerine sony yazsa xperia diye yutarlar iyi olmuş bence.

Samet.25

Konu Sahibi
Arkadaşlar yukledim suan bir sorun gozukmuyor sadece telefon kapaliyken şarj olmuyor. Telefonda samsung yerine sony yazsa xperia diye yutarlar iyi olmuş bence.
Bilgi için sagol gerekliydi deneme fırsatı bulamamıstım performans olarak nasıl sence yüklemek isteyenlerin haberi olsun

- - - Eklendi - - -

Denemek istiyorum ama cyanogenmod 10.1 agustos 25 versiyonunu degistirmeme deger mi genel olarak performans nasil acaba ?

Yedek alıp deneyebilirsin görsel acıdan güzel rom performans olarakda cm kadar vardır

LordSeco35

Üye
şarjı şöyle söyliyim arkadaşlar 3.5 saattir wifi açık telefonun ekranı bi kere bile kapanmadı hep açık whatsapp crome face twitter oyun kullandım %35 gitti normal bence. performans açısından yeterli bence kasmalar falan olmuyor ama bazen hata verip programlar kapanabiliyor hızlı

Samet.25

Konu Sahibi
şarjı şöyle söyliyim arkadaşlar 3.5 saattir wifi açık telefonun ekranı bi kere bile kapanmadı hep açık whatsapp crome face twitter oyun kullandım %35 gitti normal bence. performans açısından yeterli bence kasmalar falan olmuyor ama bazen hata verip programlar kapanabiliyor hızlı

Tesekkurler

best1905

best1905

Üye
Bence dmod v6 en iyisi bu rom sadece bir tema cm 10.1 in üzerine yapılmış bir tema ve telefon aşırı ısınıyor sarj süresi dmod a göre % 50 daha kötü tüm günü çıkarmıyor telefon

LordSeco35

Üye
Dostum oyle diyorsunda bende dmodda sarjim daha kotu gidiyor nedense anlayamadim gitti
Bence dmod v6 en iyisi bu rom sadece bir tema cm 10.1 in üzerine yapılmış bir tema ve telefon aşırı ısınıyor sarj süresi dmod a göre % 50 daha kötü tüm günü çıkarmıyor telefon

• Beğen
Tepkiler: Samet.25
best1905

best1905

Üye

O zaman bu romda sende sikinti cikarmistir kullananlar sorun ciktigini soylemedi daha

Ben sorun çıktı demedimki zaten cm 10.1 in aynısı zaten ısınıyor ve şarjı cabuk bitiyor dedim ben wi-fi yi çok kullandığım icin bana dayanmıyor isteyen kullanır istemeyen kullanmaz o kişinin kendi görüşüne kalmış birşey

Üst Alt