galax s2 VS sony arc s

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
galax s2 VS sony arc s
arkadaşlar sg s2 almayı düşünurken butceme uygun arc s aldım iyiki aldım arkadasimdaki sgs2 ile yaptıgım inceleme sonucu size arc s in sgs2 den ustun özelliklerinden bahsedecegim ki sürü psikolojisinden kurtulun arc s in belirgin bariz üstünlükleri kamera sgs2 ile yanyana tutunca sgs2 ile bidaha ne foto nede kamera cekimi yaparsınız arcs in netligi keskinligi takilmadan cekimi süper ötesi dizayn tartisilmaz güzel ekran süperamoledi aratmiyor sadece siyah tonlar da sıkıntı var batarya ömrü daha iyi ısınma yok oyunlarda kasma yok internet hızı aynı en iyi yanı 500 tl daha ucuz simdi soruyorum arc s mi sg s2 mi 2 telefonu karşılaştıran biri olarak iyiki arc s aldım

turker10

turker10

Üye
o onu aratmıyor bu bunu aratmıyo diyo yorum mu olur o zaman 450 ye git t20 al çokkkkkkkkkkkk çok ucuz kamera çok fena değil internet iş görür görüntüsü bence arcs ten güzel...... Yani.....:ehe

guro123456

Üye
    Konu Sahibi
senin zoruna gitti anlaşılan ama yapacak bisey yok gercekler acidir

ekorotti

ekorotti

Üye
Yav anlamiyorum s2 oyunlarda kasiyormu ?kim soyledi bunu size :D be
nde s2 var grafik tetra2 lerde kasmiyor

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
mali işlemcisi daha güçlü yani s2

turker10

turker10

Üye
senin zoruna gitti anlaşılan ama yapacak bisey yok gercekler acidir
heheheh güldürdün beni bence senin paran yetmemiş kendini tatmin ediyon :ehe
arcs te güzel ama hiçbir zaman bi s2 olamaz.....:oke:

klongs

klongs

Üye
kedi uzanamadigi cigere mundar olmus der

KayraBey

KayraBey

Üye
İkisi de güzel telefon bence.

RizeOnline

Üye
arkadaşlar sg s2 almayı düşünurken butceme uygun arc s aldım iyiki aldım arkadasimdaki sgs2 ile yaptıgım inceleme sonucu size arc s in sgs2 den ustun özelliklerinden bahsedecegim ki sürü psikolojisinden kurtulun arc s in belirgin bariz üstünlükleri kamera sgs2 ile yanyana tutunca sgs2 ile bidaha ne foto nede kamera cekimi yaparsınız arcs in netligi keskinligi takilmadan cekimi süper ötesi dizayn tartisilmaz güzel ekran süperamoledi aratmiyor sadece siyah tonlar da sıkıntı var batarya ömrü daha iyi ısınma yok oyunlarda kasma yok internet hızı aynı en iyi yanı 500 tl daha ucuz simdi soruyorum arc s mi sg s2 mi 2 telefonu karşılaştıran biri olarak iyiki arc s aldım

Arkadaşım tek taraflı yorum yapmışsın. Sony Ericsson kaliteli ve güzel alabilir ama karşılaştırdığın cihaz Galaxy S2 yani yorumun cok basit ve sanki elindeki telefonun daha iyisi yokmuş gibi davranarak yapmışsın bu yorumu. Benim profilimde S2 yazıyor telefonum ama telefoncuyum yani surekli tel degisiyorum nokia ve iphone da kullanıyorum emanet yani bendeki telefonlar. Bu yüzden sen bir telefon kullanıyorsun ben hepsini kullanıyorum ve ona göre yorumumu yapacağım. Sen bi kameradan bahsetmiş net olarak ona da açıklık getireyim. Galaxy S2 lere Kies dışında Odin le custom ya da diğer sürüm Rom ları attığında ekran canlılığı iyi görünmüyor. Kendi orjinal Rom unda Kamera çekimi en iyisidir ve ekran daha aydınlık görünür. İkisinin karşılaştırmasında Galaxy S2 nin ekranı daha iyi olduğu için Resimler daha net ve keskin görünür. Arkadaşına sor teline rom atmışmı diye ok.. Bu birinci üstünlüğü ikinci üstünlüğü gece çekim yap bakalım senin ki ne alemde S2 ne alemde ok. İnternet Android 4 ile zaten canavar super ötesi hızlı S2 de. Seninkinin tek üstün yani malzeme kalitesidir. Bunun dışında ne donanımsal ne de yazılımsal olarak S2 den üstün olmadığı gibi en basitinden yazılım desteği ve rom desteği olarak bak bakalım cihazına kactane özel rom bulabileceksin? Bir de S2 için bak bakalım kaçtane Rom bulacaksın.. Bu tarz ürünlerde en çok aranan şey yazılım desteği olmalıdır senin dediğin gibi Fotoğraf desteği değil... Şuana kadarda hala en iyi ve kullanışlı telefon S2 dir.

GuitaristBoy

GuitaristBoy

Üye
her telfonun kendine özel güzellikleri vardır. Mesela galaxy s 2 de işlemci n8 de kamera sensation xe de beats audio optimus black te supernova ekran galaxy note un büyük ekranı yani

• Beğen
Tepkiler: x_volume
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...