Galatasaraylılar Bu Habere Sevinecek

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
arslansem

arslansem

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaraylılar Bu Habere Sevinecek
Galatasaray'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Atletico Madrid'de, Perşembe günü Santander'le oynanan karşılaşmada sakatlanan yıldız futbolcusundan gelen haber şok etkisi yarattı.

İspanya Kral Kupası yarı final maçında, takımının 2. golünü kaydeden İspanyol futbolcu Jose Antonio Reyes, 49. dakikada yaşadığı sakatlığın ardından oyuna devam edememiş ve yerini Jurado'ya bırakmak zorunda kalmıştı.

Atletico Madrid kulübünün resmi internet sayfasından yapılan açıklamada, 26 yaşındaki futbolcunun sağ diz ön bağlarında zorlanma meydana geldiği ve yapılacak detaylı kontrolün ardından sakatlık süresiyle ilgili bir açıklama yapılacağı bildirildi.

Yaklaşık 1 ay sahalardan uzak kalması beklenen ve Galatasaray'la oynanacak 2 maçta da forma giyemeyecek olan Reyes, bu sezon La Liga'da 7'si ilk 11'den olmak üzere 17 maçta sahaya çıkmış ve 1 gol atmıştı.

--------------- Ekleme ---------------

Sakat bir maç olacak :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Atletico'nun kadrosunu çok iyi biliyorum....Pes 2010 da vazgeçilmez takımım...:D
Reyes haberi çok güzel oldu ama çok tehlikeli oyuncuları var Kun Agüero yeter onlara...

gökhanates

gökhanates

Üye
Agüeroyu tutarsanız bizim Güziadan farkı kalmıyor :D:D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Pek izlememişe benziyorsun son Reyesin sakatlandığı maçta Simao'ya yaptığı asist her futbolcunun yapabileceği türden değildi... Yakarsa Gs'nin başını Agüero yakar.....

gökhanates

gökhanates

Üye
Sali baba sen neden mesajlarına hep nokta koyuyorsun dikkatimi çekti :D:D

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Genelde kurduğum cümleler devamı olabilecek nitelikte geleceği olan sözler....:eheYani 3 nokta olayı gibi düşün ama ben noktaları kaçırıyorum çoğu zaman...:D

Sen de bana birini android reloaded ama dur bakalım....:D

gökhanates

gökhanates

Üye
Salih Baba™;2023239' Alıntı:
Genelde kurduğum cümleler devamı olabilecek nitelikte geleceği olan sözler....:eheYani 3 nokta olayı gibi düşün ama ben noktaları kaçırıyorum çoğu zaman...:D

Sen de bana birini android reloaded ama dur bakalım....:D
:d:

Sen de bana birini android reloaded ama dur bakalım....:D bu ne demek :d:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Yani eski üyelerden birini hatırlattın bana ama hayırlısı demek...:D

gökhanates

gökhanates

Üye
Salih Baba™;2023305' Alıntı:
Yani eski üyelerden birini hatırlattın bana ama hayırlısı demek...:D
eski üelerden birisi ne demek :d: olum açık konuşsana :d::d:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Boşver yaw konuyu dağıtmayalım...:D

Dediğim gibi Atletico'da tamam bir kırılma var...
Maxi Rodriguez, Florent Sinama Pongolle gitti...Reyes sakat ama halen halihazırda çok kaliteli oyuncuları var...Diego Forlan, Sergio Agüero, Assunçao beni en çok korkutanlar...Defansları zaten müthiş artı olarak ara transferde Thiago ve Cristian Molinero'yu kiraladı...

Tek eksik kısımları kalecileri tam Şaban...Yani umudumuz Şaban:D

Atakan

Atakan

Üye
Bakalım forvetsiz ne yapacağız? İlk maçın deplasmanda olmasını avantaja çevirmeliyiz.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Çok zor bu şartlarda ben çok ümitsizim....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...