Galatasaraylılar 1905 den Geriye...

Sponsorlu Bağlantılar

alessa

alessa

Üye
emeği geçen herkese tesekkürler arkadaşlar.....:alkis2: :alkis2: :alkis2: :alkis2: :alkis2: :alkis2: :alkis2: :alkis2: :alkis2: :alkis2:

SALVADORE

SALVADORE

Üye
yetişemedim :vur: :vur: :vur: :ehe: :ehe:

SALVADORE

SALVADORE

Üye
:yurube: :yurube: :yurube: GALATASARAY 1905 :yurube: :yurube: :yurube:
Emegi geçen arkadaşların konuya ilişkin attıkları mesajların rakamlarla listesi

Salvadore = 302
Yasminoz = 475
ængelus = ?
Karambol666 = ?
Alessa = ?

NOT=Arkadaşlar konuya ilişkin attıgınız mesajların rakamını konunun sol tarafındaki zarfın üzerine ok işaretini getirmeniz yeterlidir ve çıkan rakamı bana özel mesaj yoluyla yazar sanız bende buraya attıgınız rakamı yazacagım bir yanlışım varsa beni uyarın :good:

jöly

Üye
tebrik ederim sizleri :anlas:

kurt bey

kurt bey

Üye
ne çabuk bitti ya :) oyunumuza iştirak eden tüm arkadaşlara tşk.

4 YIL ÜST ÜSTE ŞAMPİYON OLDUK AVRUPANIN KRALI OLDUK GEREÇEKLERİ TARİH YAZAR TARİHİDE:
GALATASARAY

omayra

Üye
Vay beee.. bitti demek.. :) Eeeee.... Ne sayacaz şimdiiii?

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Yaaa beni niye beklemediniz offf :aglaa: :aglaa: :aglaa:

Honda-VTI

Honda-VTI

Üye
Neyse ellerinize sağlık arkadaşlar bunu tekrarlamak lazım :spr: Bazı arkadaşlara nispet olsun :ehe: :ehe: :ehe:

ængelus

ængelus

Üye
tebrikler arkadaşlar :spr: süpersiniz :yurube: :alkis2:

karides

Üye
bir saniye ya, bu işte bir yanlış var. Mesaj sayınız 1630'ken nasıl oluyor da 1905'ten geriye sıfırlıyorsunuz. Biri bana açıklasın lütfen. madem 1905'ten geriye sayıldı.O zaman son mesajın 1905. olması gerekiyordu. Bunu açıklayamazsanız bu şaibe üzerinezde hep kalacak.:ehe

omayra

Üye
bir saniye ya, bu işte bir yanlış var. Mesaj sayınız 1630'ken nasıl oluyor da 1905'ten geriye sıfırlıyorsunuz. Biri bana açıklasın lütfen. madem 1905'ten geriye sayıldı.O zaman son mesajın 1905. olması gerekiyordu. Bunu açıklayamazsanız bu şaibe üzerinezde hep kalacak.:ehe

Yok bi sorun Karides.. Çamur atmaa... Çalışın siz de başarın..

delimakina

Üye
bunadamı yapamadım ya elbet bir gün =)

Yasminozz

Yasminozz

Üye

valla o nasıl oluyo bilemicem ama biz hile yapmadık(arada 3-5 yanlış yazılmış olabilir tabi orası normal) istersen tek tek sayıp bak hile varsa yeniden sayarız hıhhh sizden mi korkcağız hıhhh.......:ehe :ehe

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Fake Var!!! Bjk Şampion!!

0sıfırcı

0sıfırcı

Üye
Hort

Konyaspor

Üst Alt