Galatasarayın 2 Yıldızı Elden Gidebilir

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Galatasarayın 2 Yıldızı Elden Gidebilir
<span style="color:#FF0000">Galatasaray&#39;ın 2 yıldızı elden gidebilir </span>

<span style="color:#FF0000">Bundesliga kulüpleri Orhan Ak ve Volkan Aslan&#8217;ın peşinde...</span>

G.Saray&#8217;ın başarılı oyuncularından Orhan&#8217;ı Wolfsburg&#8217;un, Volkan&#8217;ı da Bielefeld&#8217;in transfer etmek istediği öğrenildi.

Aslan&#8217;ın nikah tazelemek istediği ikili Galatasaray&#39;da sözleşmeleri sona eren futbolculardan Volkan Arslan ve Orhan Ak ile ikinci görüşmelerdende sonuç alınamadı.

Sarı-kırmızılı futbolcuların menajeri Harun Aslan, bugün yaptıkları ikinci görüşmeden de sonuç alamadıklarını belirterek, &#39;&#39;Bir sonuca henüz varamadık. Herkesin kendine göre hesabı var. Görüşmelerimiz sürecek&#39;&#39; diye konuştu.

<span style="color:#FF0000">Masaya oturulacak </span>
Nefes kesen şampiyonluk yarışında Fenerbahçe&#8217;yi geçerek mutlu sona ulaşan Galatasaraylı futbolcular Alman kulüplerinin gözdesi... Son hafta Kaiserslautern karşısında aldığı beraberlikle Bundesliga&#8217;da kalmayı başaran Wolfsburg&#8217;un Orhan Ak, A.Bielefeld&#8217;in de Volkan Aslan&#8217;ı transfer etmek için Sarı-Kırmızılı yönetime başvurdukları ortaya çıktı.

<span style="color:#FF0000">Gitmek istiyorlar&#33; </span>
İki Alman kulübünün uzun süredir yakın takibe aldıkları Galatasaraylı futbolculara ilk teklifi menajerleri aracılığı ile yaptıkları belirtildi. Cim-Bom&#8217;da bu sezon başarılı maçlar çıkaran Orhan ile zaman zaman görev aldığı karşılaşmalarda attığı gollerle dikkat çeken Volkan&#8217;ın kendilerine yapılan transfer teklifini prensipte kabul ettikleri ifade edildi.

<span style="color:#FF0000">Görüşmeler sonuçsuz... </span>
Volkan ve Orhan, yarın Sarı-Kırmızılılar&#8217;da Futbol A.Ş&#8217;nin başına getirilen Adnan Sezgin ile Sportif Direktör Bülent Tulun&#8217;la bir araya gelerek Alman kulüplerinden aldıkları teklif konusunu görüşecek. Bu arada iki futbolcu sözleşme yenilemek dün Sezgin&#8217;le masaya oturdu. Volkan yıllık 600 bin euro, Orhan ise 550 bin euro isteyince görüşmeler sonuçsuz kalmıştı..

Kaynak: Star
Haber: Engin Biçer

ABC

ABC

Üye
orhan akı severim ama volkanın gitmesi gsye çok şey kaybettirmez gsyi istemeyeni gs hiç istemez zaten

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
gerets volkanı bitirdi volkan gibi teknik oyuncuyu heba etti bence.

perfectlover

Üye
Volkan Almanya&#39;da yabancılık çekmez. Orada yetişmiş zaten. Ayrıca Galatasaray&#39;da fazla forma şansı da bulamadı. Gitmesi kendi yararına olacaktır. Zira önünde Altan gibi bir örnek var. Altan da çok teknik bir oyuncuydu. Ama o da Galatasaray&#39;da kalıcı olamadı. Volkan kariyerini düşünüyorsa bu tercihi yapmak zorunda.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
altan ç.rizeye kiralık olarak gitmişti ve geri döndü. altanla volkan arasında fark var volkan genc ve ondan daha teknik.

yitik savaşçı

Üye
İki futbolcuyu da beğenmiyorum. Volkan&#39;ı hiç mi hiç beğenmiyorum.

İlk olarak Volkan&#39;a teknik futbolcu demişsiniz; ama ben bugüne kadar 50 kez top kaybetmeden maç bitirdiğini görmedim. Yanlamasına pastan başka birşey bilmiyor; dripling yapamıyor, ağır (refleksleri zayıf) bir oyuncu, pasları pas değil; şutları şut... Beğenmiyorum işte...

jewel_ma21

jewel_ma21

Üye
ozellikle orhan olmak uzere ikiside kaliteli topcular..
sampiyonlukta buyuk paylari var

orhan zaten imzaladi
volkaninda imzaliyacagini umuyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...