Galatasaray'da yaşanan transfer bilmecesi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Galatasaray'da yaşanan transfer bilmecesi
Galatasaray'a transfer olduğu haberi yayılan Atletico Madridli, Forlan, Reyes ve Ujfalusi hakkında kulübün yöneticisinden açıklama geldi.









İspanya'nın Atletico Madrid Kulübünden alınan bilgilerde, ''Forlan'ın Galatasaray'a gitme olasılığı sıfır. Ujfalusi ve Reyes ise ancak iyi teklifler alırlarsa giderler'' şeklinde görüş açıklandı.


Kurumsal olarak yeni bir yapılanmaya giden ve kulüp içerisindeki birçok yöneticiyi değiştiren Atletico Madrid'de isminin açıklanmasını istemeyen bir yönetici, Galatasaray'ın Diego Forlan, Jose Antonio Reyes ve Tomas Ujfalusi'yi transfer etmek için başlattığı görüşmelerle ilgili olarak AA muhabirine bilgi verdi.

Uruguaylı Forlan'ın Atletico Madrid'den ayrılma olasılığı bulunmadığının altını çizen Atletico Madridli yönetici, ''Ne Forlan gitmek istiyor ne de Atletico onu satmak istiyor. Forlan'ın burada kalacağı bizim için çok açıktır. Yeni teknik direktörümüz Gregorio Manzano da gelecek sezon için onu hesaba kattığını söyledi. Forlan, hiçbir yere gitmeyecek'' dedi.
Ujfalusi ile telefonda görüşme yaptığını ve 33 yaşındaki Çek futbolcunun da Galatasaray'a gitmeye sıcak bakmadığını kaydeden Atletico Madridli yönetici, ''Ancak Ujfalusi hakkında Forlan kadar kesin konuşamam. Çünkü iyi bir teklif alırsa Galatasaray'a gidebilir. Reyes de aynı şekilde, Galatasaray'ın vereceği teklife göre hareket eder'' değerlendirmesinde bulundu.
Atletico Madridli yönetici ayrıca, kaleci David De Gea'nın 20 milyon avro karşılığında Manchester United'a gideceğini, takımdan ayrılmak istediğini açıklayan Kun Agüero'nun da er ya da geç kendisine bir takım bulacağını ve bu iki futbolcudan gelecek bonservis bedellerinin kulübün ekonomisini düzeltmesine yardımcı olacağını ifade etti.
 

ssercan

Üye
Sallama haber bunlar itibar etmeyin.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular

Murat Alper
Cevap
15
Görüntüleme
741
OnurYurdakul
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
330
Haydar
Haydar
Cevap
0
Görüntüleme
312
Haydar
DiaBLoS
Cevap
8
Görüntüleme
485
SHS


Üst Alt