Galatasaray'da kaptan Arda Turan, sezon sonunda kesin olarak Galatasaray'dan ayrılacağını açıkladı..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray'da kaptan Arda Turan, sezon sonunda kesin olarak Galatasaray'dan ayrılacağını açıkladı..
Galatasaray'da kaptan Arda Turan, sezon sonunda kesin olarak Galatasaray'dan ayrılacağını açıkladı...

Lig Tv'nin deneyimli muhabiri Bahri Havadır, Galatasaray'daki son gelişmeleri Pazartesi Gecesi Futbolu'na bağlanarak açıkladı.. İşte Havadır'ın çok önemli açıklamaları:

'Galatasaray'da havalar iyi değil. Hagi, bugün futbolcular ile bir toplandı düzenledi.. 'Korkmayın hiç kimse bir yere gitmiyor.. Ancak Cuma günki maç son şansımız.. Kaybedersek ben dahil çok kişi gider.. ' dedi.. Bu arada Arda'nın avrupaya transferi kesinleşti gibi.. Arda ile konuştum. Atletico Madrid ile anlaşmış.. Kendisi söyledi. Yönetimin de haberi var... Neden ayrılmak istiyorsun? dedim. 'Çok yıprandım artık gitmek istiyorum' dedi. Fenerbahçe maçında oynayacak mısın? diye sordum.. 'Hocam 45 dakika görev verirse oynarım' dedi... Galatasaraylı oyuncular şuan çok tedirgin. Yapılan bütün toplantılar bir işe yaramıyor...'

Kaynak : İnternethaber

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Lütfen , bir an önce git ...
Futbol un dan çok , seni medya da görmekten bıktık , usandık . Yolun açık olsun .

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Hiç sanmıyorum ama neyse :ehe

Gidersede hayırlısı olsun.

arslansem

arslansem

Üye
Arda'ya değil de fark yiyecez galiba ona üzüldüm daha çok :ehe

Εthnic

Εthnic

Üye
bu habere pek uzuldugumu soyleyemiyecem.. yolu acik olsun..

arslansem

arslansem

Üye
Valla aklıma hemen Beşiktaş maçı geliyor.Biz Beşiktaş'tan kötüyüz onlar 4 yedi :ehe ama hemen ardından aklıma Kadıköy'deki maç geliyor.Tribünde beraberliğe dua eden taraftarlar falan :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Dikkatini çekerim , berabere kaldığınız maçtan sonra stad ın içinde kutlama yaptınız . :) 10 seneden sonra ilk defa berabere kalabildiniz sizi de anlayabildik o an .

Fenerbahçe taraftarı , berabere kalıyor diye üzülür , ne dua etmesi . Uydurma şimdi ...
Şimdi aklında sadece geçen seneki maç kalmış senide anlayabiliyorum , yıllar sonra puan alabildiniz , doğru . :D

arslansem

arslansem

Üye
Sevinirim tabi.Ama neye sevindik?Orada 1 puan mevzu değildi,seriyi bitirdik diye sevindik.Sizden de söz aldık Türkiye Kupası serisini bitirin diye ama sözünüzde durmadınız :d: google a dua eden fenerliler yaz görürsün bahsettiğim mevzuyu :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ya Semih im , şu an kendi egolarımı tatmin ediyorsun sen . Alakasız yerlerden mevzu açıyorsun . Seni de anlıyorum . :)
Cuma günü göreceğiz akla karayı .

Siz yenerseniz - yenebiliyorsanız , bizde tebrik ederiz . OLAY BU . :oke:

arslansem

arslansem

Üye
Kızma la :d:

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Farkında değilim , kızdım mı yoksa la . :D

zaza

zaza

Üye
DiaBLoS™;3290680' Alıntı:
Dikkatini çekerim , berabere kaldığınız maçtan sonra stad ın içinde kutlama yaptınız . :) 10 seneden sonra ilk defa berabere kalabildiniz sizi de anlayabildik o an .

Fenerbahçe taraftarı , berabere kalıyor diye üzülür , ne dua etmesi . Uydurma şimdi ...
Şimdi aklında sadece geçen seneki maç kalmış senide anlayabiliyorum , yıllar sonra puan alabildiniz , doğru . :D
ben o maçta sevinmedim valla kaçan tarihi farka üzüldüm facede bunun kalıntılarını görebilirsin maxide bu sene süpriz bekleyin demiştim oldu ama golsüz oldu o beni üzdü:ah

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kaçan tarihi fark mı . Höh diyorum , başka da birşey demiyorum .: )

zaza

zaza

Üye
DiaBLoS™;3291458' Alıntı:
Kaçan tarihi fark mı . Höh diyorum , başka da birşey demiyorum .: )
abi kanıtı var o taraftarlar boşuna dua etmedi :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Kendinizi anca böyle ufak şeylerle tahmin ediyorsunuz .
Onun için şu an bu durumdasınız ya . Halen geçmişe bakarak gittiğiniz için , bir arpa boyunu Galatasaray yol alamıyor . :)

zaza

zaza

Üye
DiaBLoS™;3294024' Alıntı:
Kendinizi anca böyle ufak şeylerle tahmin ediyorsunuz .
Onun için şu an bu durumdasınız ya . Halen geçmişe bakarak gittiğiniz için , bir arpa boyunu Galatasaray yol alamıyor . :)
o takım bizim gönlümüzde ne durumda olsa da destekçiyiz hatırlarsın çarşı grubunu işler biraz kötü gitti takıma küstüler küfrettiler biz kimseye benzemeyiz eğer biz bu durmdaysak anlayışlı olduğumuz içindir değer verdiğimiz içindir elbet bu günler geçer ama unutulmaması gereken gönülden sevmekter hiç bi takım bizim yaşadıklarımızı yaşamayaz diye bişey yok bi bakarsın seneye çok şey değişir:oke:

psg yi adam az daha küme düşecekti şimdi ise hep üstleri zorluyor kimse ne olcağını bilemez

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...