Galatasaray'a yol yapıyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray'a yol yapıyor!


Geçtiğimiz transfer dönemlerinde de adı Galatasaray ile sıkça anılan Guillaume Gillet, sarı-kırmızılılara göz kırptı. Belçika'da yayın yapan Nieywsblad'a konuşan 28 yaşındaki orta saha, yaz ayı transfer döneminde Galatasaray'ın kendisiyle ilgilendiğini doğrulayarak kulübü Anderlecht'in kendisini bırakmadığını söyledi.
"Ya şimdi transfer olurum ya da hiçbir zaman" ifadelerini kullanan Belçikalı orta saha oyuncusu, bir süre sonra iyi bir yere transfer olmak için yaşının geçeceğini belirterek kulübünün kendisini bırakmasını ima etti. İşte Gillet'in ifadeleri:
"Galatasaray geçen sene benim için hamle yaptı; ama Anderlecht geri çevirdi. Kulübünüz reddettiği zaman işler hep zora girer. Sonradan kulüple aranız bozulur; ama ben bu tip bir şey yapacak biri değilim."
"Ayrılmak istiyorsam bu Anderlecht'in iradesiyle olmalı. Karım hamileydi. O yüzden şu an gitmek için doğru zaman değildi. Şimdi ise oğlum 9 aylık oldu ve onun için şansımı yurt dışında denemek çok iyi olacak. Ya şimdi ya da hiçbir zaman! Ocak 2014'ten sonra hiçbir yere gidemem; çünkü o dönemden sonra iyi bir transfer yapmak için geç bir yaşa erişeceğim."
"O yüzden Andertlecht ve benim faydama olacak bir orta yolun bulunmasını tercih ediyorum. Transfer olamazsam kariyerimin sonuna kadar Anderlecht'te oynarım. Kariyerimi tuttuğum takımda sonlandırmak benim için harika olurdu. Belçika'nın en iyi kulübü Anderlcht. Burada bulunduğum 5 yıl içinde maçların yüzde 90'ında forma giyme şansını yakaladım."
BIRAKMADILAR
Galatasaray'da başkan Aysal, Anderlecht'ten hem Matias Suarez hem de Gillet transferlerini noktalamak istemişti ancak bonservis bedelleri 'dudak' uçuklatmıştı. Belçika temsilcisi şu anda oyuncuları için gelebilecek tekliflere açık gözüküyor.

Sarı-kırmızılıların, 28 yaşındaki Belçikalı orta saha dışında yine Anderlecht'ten Lucas Biglia ile ilgilendiği öne sürülüyordu. Fakat Belçika temsilcisinin oyuncularını bırakmamaktaki ısrarı sonucunda Arjantinli orta saha takımında kaldı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt