Galatasaray'a Danimarka'lı bek geliyor!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
YsF_90

YsF_90

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray'a Danimarka'lı bek geliyor!
Galatasaray’ın, Danimarka Milli Takım sağ beki Lars Jacobsen’in peşinde olduğu öğrenildi.
Yeni sezon öncesi transfer çalışmalarını sürdüren Galatasaray'ın Danimarkalı savunma oyuncusu Lars Jacobsen ile ilgilendiği belirtildi...

Almanya’nın Nürnberg takımına geçen sezon Danimarka’nın FC.Kopenhag takımından transfer olan 29 yaşındaki sağbek Jacobsen, Nürnberg’in bu sezon Bundesliga’dan ikinci lige düşmesi sonucu kulübü tarafından serbest bırakıldı.

Bonservisi elinde bulunan 1.81 boyunda Lars Jacobsen Danimarka Süper Lig takımlarından Odense’den, 2002 yılında Hamburg SV’ye satıldı. Burada 1.5 yıl oynayan Jacobsen 2004 yılında FC.Kopenhag’a transfer oldu.

2007 yılında Nürnberg’e gelen Danimarkalı Milli oyuncu, uzun süre kasığından geçirdiği sakatlık nedeniyle forma giyemedi.

Bu yıl ilk baharda takımdaki yerini alan Jacobsen, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında hemen hemen tüm maçlarda Nürnberg formasını giydi.

Jacobsen 15 kez Danimarka Milli Takım formasını giydi. Teknik patron Morten Olsen’in son zamanlarda değişmez sağbeki olan Jacobsen orta sahada da oynayabiliyor.

Sert şutları, teknik ve oyunu iyi okuyan bir futbolcu olarak tanınan Jacobsen, Nürnberg’in ikinci lige düşmesinin ardından maliyetinin yüksek olması nedeniyle Alman kulübü tarafından serbest bırakıldı.

-Milliyet-
 
qurbuz

qurbuz

Üye
hayırlı olsun
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt