Galatasaray yenilgi rekoruna koşuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray yenilgi rekoruna koşuyor
Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında dün Bursaspor'a deplasmanda yenilerek toplam 9 mağlubiyete ulaşan Galatasaray, bir sezondaki yenilgi rekoruna çok yaklaştı.

Ligde önünde daha 15 maç bulunan ve bir sezonda şimdiden 9 yenilgiye ulaşan sarı-kırmızılılar, ligde geride kalan 52 sezonda en fazla 10 kez mağlup olmuştu.

Sarı-kırmızılı takım ligi 7. olarak bitirdiği 1969-70, 11. sırada tamamladığı 1981-82 ve 6. sırada bitirdiği 2003-04 sezonlarında 10'ar mağlubiyet almıştı. Galatasaray, 1967-68, 1979-80, 1980-81, 1984-85, 1989-90 ve 2008-09 sezonlarında ise ligi 9'ar mağlubiyetle bitirmişti.

-GEÇEN SEZONU ŞİMDİDEN GEÇTİ-

Ligde geçen sezon 8 kez mağlup olan ''Cim Bom'', bu sezonun henüz 19. haftasında bu sayıyı geçti.

Galatasaray 1963-64, 1973-74, 1974-75, 1991-92, 1995-96, 2006-07 ve 2009-10 sezonlarında ligi 8'er mağlubiyetle tamamlamıştı.

-1985-86'DA NAMAĞLUP-

Tarihi başarılarla dolu olan Galatasaray, 1985-86 sezonunu yenilgisiz tamamlamasına rağmen averajla ikinci sırada yer almıştı.

Sarı-kırmızılılar, 1972-73, 1987-88, 1996-97 ve 1998-99 sezonlarını ise sadece 2'şer mağlubiyetle bitirmişti.

Galatasaray, 1959, 1962-63, 1966-67, 1968-69, 1999-00, 2005-06 ve 2007-08 sezonlarında toplam 3 mağlubiyetle sezonu tamamlamıştı.

• Beğen
Tepkiler: Burak

Burak

Üye
takım dağıldı iyice.

ama bu yenilgileri hagi'ye baglamayalım lütfen :polis:

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu gidişle kümeden düşmemeye oynar artık..:D

Samsun55''

Samsun55''

Üye
Tarih yazıyor resmen :ehe

greenmile

greenmile

Üye
küme düşse ne güzel olur :) bide reklamlarda sürekli kombine reklamı dönüyor dalga geçer gibi:ehe

Burak

Üye
takımda ruh yok artık :hmmm

oynamak istemiyorlar resmen.

arslansem

arslansem

Üye
Biz de zamanında Fenerin yaptığı gibi averajla falan kurtarırız rahat olun :)

'Davut

'Davut

Üye
Siz Bence Hiç Rahat olmayın...:ah

Trt Alt yazıda şöyle Yazıyor

Timsahın Zirve İnadı
Bursaspor Galatasarayı kolay geçti

Eskiden bunun Tam Tersi olurdu...:d:

HeiLmasTer®

HeiLmasTer®

Üye
    Konu Sahibi
Seneye TRT 1 :D

arslansem

arslansem

Üye
Siz Bence Hiç Rahat olmayın...:ah

Trt Alt yazıda şöyle Yazıyor

Timsahın Zirve İnadı
Bursaspor Galatasarayı kolay geçti

Eskiden bunun Tam Tersi olurdu...:d:

Fenerbahçe küme düşmekten averajla kurtarmış biz puanla kurtarırız diyorum o açıdan rahatız yani.Anlatabiliyor muyum? :ah

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Şimdi konu Fenerbahçe ile ne alaka . Allah aşkına . :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Bir de Feneri katmasanız ölürsünüz demi ? :D

arslansem

arslansem

Üye
Bir de Feneri katmasanız ölürsünüz demi ? :D

O sizin huyunuz :) ayrıca birbirimizi kandırmayalım,her takım taraftarı ezeli rakibiyle dalga geçiyor,geçer,geçecek :D Beşiktaşlı biri yazsaydı ona Beşiktaş la ilgili örnek verirdim :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Ben artık takılmıyorum dikkat edersen ( dalga geçmiyorum ). :D
Hep gülüp geçiyorum . Askerde de takarsam ohoooo bitmez bu askerlik :D

Askerden sonra eskiye dönüş yaparım tabi :D

arslansem

arslansem

Üye
Tamam bekliyorum :ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Arkadaşlar Sakin ve Seviyeli Devam edelim ...

Atakan

Atakan

Üye
Ben neden öyle bir mesaj yazmışım ? O mesaja sebep olan mesajı da silin o zaman. Komiklik isteyen mizah bölümüne gitsin. Ayrıca yazdığım mesajda ne hakaret, ne de seviyesiz bir üslup vardı.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Atakan Bölüm Yönetimi İle ilgili bir sorunun varsa Üst yönetimle irtibata geçip sorununu Hallet Devamlı olarak Konular Üstünden bu Şekilde Mesajlar Yazıyorsun Hakaret İçerikli Mesaj Yazıpta evet hakaret ettim diyenide Görmedim ben ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
tartışmaya katılmak istemiyorum ama Atakancığım kullandığın o kelime direk ceza almana hatta banlanmana nedendir..lütfen o tür hakaret içeren kelimeler kullanmayalım..cevap vermek istediğin mesajda hakaret görüyorsan şikayet butonunu kullanabilirsin..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt