Galatasaray VS M. United Skor Tahminleri

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kingmortall

Kingmortall

Üye
Bir takımımızın yabancı bir takıma yenilmesini isteyen buna sevinen zihniyet var çok yazık

katılıyorum abi ülke puanımıza katkı yapacak yensek ingiliz takımını türkiyeden galatasaray yendi diyecekler şike soruşturmasında futbolumuz darbe aldı zaten destek olacaklarına köstek oluyolar hain bunlar abi vallahi :dry:

• Beğen
Tepkiler: India ve haltie

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
1-0 olsun bizim olsun :D

LeoFrankLy

LeoFrankLy

Üye
Benden o lafı duyman gayet nrmal ama bn senden bu cevabı aldıgıma hiç şaşırmadım. Objektif değilsin gördürulene inanıyorsun gördüğünü değl. Dğer knudakı gbi.

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Umarım herşey galatasaray in istediği gibi gider ...
İçimden geçen manu nun maçı rahat kazanacağı ... Umarım yanılırım ...

OttomaN TigeR

OttomaN TigeR

Üye
Alırız inşallah, arkadaşında söylediği gibi 1-0 olsun bizim olsun. :)

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Benden o lafı duyman gayet nrmal ama bn senden bu cevabı aldıgıma hiç şaşırmadım. Objektif değilsin gördürulene inanıyorsun gördüğünü değl. Dğer knudakı gbi.

ben çokta objektifim tıpkı uefa kupası finalinde fenerbahçelilerin arsenal forması giymesi gibi

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Konuyu gereksiz yere çok fazla saptırmışsınız...
Ya kazanır ya kaybeder ... Bu kadar basit ...

Ben düşüncem manu nun evinde rahat kazanacağı ...

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye

bu sonuç daha ağır basıyor fakat umarım öyle olmaz en azından beraberlik iyi olur.

Kingmortall

Kingmortall

Üye
1 0 olsun bizim olsun ülkemizin adı temizlenir :türkiye1::türkiye1: perşembe akşamıda fenerbahçeyi destekleyeceğim o maç içinde kahveden yerimi ayırttım

1STayTRue35

1STayTRue35

Üye
  • Beğen
Tepkiler: Kingmortall
semihguney

semihguney

Üye
    Konu Sahibi

inşallah rahat kazanamayacak :zzz:

greenmile

greenmile

Üye
ManU 3-0 alır,gs penaltı alamaz

osicik

Üye
fenerli arkadaşlar kıvırmayın yaa içinizden gs nin yenilmesini istiyorsanız bunu dışa da vurabilirsiniz ben hasta gs li olarak bugün sonuna kadar cimbomluyum yarında sonuna kadar fenerbahçeliyim....:türkiye1:sonuçta TÜRKÜM.....

Mad EagLe

Mad EagLe

Üye
biz inanarak yenmiştik hatta 23 maçlık serisini bozmuştuk nedense benim içimden manu 3-1 alacak gibi geliyor, ama inşallah galatasaray ülkemizi güzel temsil eder 1-0'da olsa bu maçı alır.

Metin MF

Metin MF

Üye
2-1 ya da 2-2 bitecek

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
Bizi bazı fenerli arkadaşlar desteklemek istemiyor. anlayışla karşılayalım biz GALATASARAYlılar olarak biz bir aileyiz kenetlendikçe büyüyen :D destekleyecek arkadaşlara da helal olsun diyorum :)

• Beğen
Tepkiler: India

rapperboy09

Üye
1-1 berabere biter

ultraslan_66

ultraslan_66

Üye
bu arada iddia da GALATASARAYın oranı 6.00 yuh yaaa :D şimdi birisi çıkıp neden 5 veya 7 değilde 6 demesinden korkuyorum :D :islik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt