Galatasaray Testlere Başladı..

Sponsorlu Bağlantılar

>>impacter<<

>>impacter<<

Üye
Galatasaray Testlere Başladı..
30 Ağustos&#8217;ta ilk etabı koşulacak Superleague Formula öncesi hazırlıklar son aşamaya gelirken Superleague Formula&#8217;da Galatasaray&#8217;ı temsil edecek yarış arabasının testleri de dün İspanya&#8217;nın Barcelona kentinde başladı.



Dünyaca ünlü spor kulüplerini yarış pistinde buluşturan Superleague Formula&#8217;da, Galatasaray ile AC Milan&#8217;ın otomobillerini İtalyan Scuderia Playteam hazırlıyor.

Yarış arabasındaki tüm detayları tamamlamayı hedefleyen çalışmalarda Galatasaray&#8217;ın test pilotları Jason Tahincioğlu ile İtalyan Pier Guidi de hazır bulundular. Guidi, yaptığı açıklamada &#8220;Uzun bir gün oldu. 9 saat kadar çalıştık. Sarı kırmızı yarış arabasını görmek çok güzel bir duyguydu&#8221; dedi.

Artık neredeyse piste çıkmaya hazır olduklarından söz eden test pilotumuz Guidi, &#8220;Küçük ama anahtar niteliğindeki detayları tamamlamalıyız. Daha da hızlı olması için arabayı geliştirerek gerçek limiti bulmalıyız. Donington&#8217;daki ilk yarışa bir ay kaldı ve bu çok güzel bir duygu&#8221; diye konuştu.

Jason Tahincioğlu ise tuttuğu takım olan Galatasaray&#8217;ı Superleague Formula&#8217;da temsil etmekten gurur duyduğunu belirtirken, Scuderia Playteam ile çalışmanın çok önemli bir deneyim olduğunu vurguladı. İşlerin bir plan dahilinde ve çok düzgün ilerlediğini söyleyen Tahincioğlu, sözlerine şöyle devam etti:

&#8220;Yarış arabası hayal ettiğimden biraz daha büyük olduğu için şaşırdım. Güçlü motoru sayesinde özellikle düzlüklerde çok güçlü bir araba olacak. Çekiş kontrolü, yüksek direksiyon gücü ve özel sürüş yeteneği olmayan pilotlar için Superleague Formula çok zor. Bugün frenlerin ince ayarını yapacağımız ve Michelin lastiklerini en verimli hale getireceğimiz için asıl başlangıç diyebiliriz. Ama şimdilik her şey harika görünüyor ve seyircileri eğlenceli bir şov bekliyor.&#8221;

Galatasaray ve AC Milan yarış arabalarının test sürüşü, bugün ve yarın da devam edecek. Superleague Formula&#8217;nın ilk etabı, 30 / 31 Ağustos 2008 tarihlerinde İngiltere&#8217;nin Donington pistinde koşulacak.
 
schumici

schumici

Üye
türk bayrağımı destekliyorum ama fenerin yarışması gerektiğini düşünüyorum
 


Üst Alt