G.Saray pilotunu buldu!

Sponsorlu Bağlantılar

ekc-103

ekc-103

Üye
    Konu Sahibi
G.Saray pilotunu buldu!
Galatasaray 2010 Sonangol Superleague Formula sezonuna yeni pilotu Fransız Tristan Gommendy ile iddialı giriyor. 3-4 Nisan tarihlerinde İngiltere'nin Silverstone pistinde başlayacak Sonanagol Superleague Formula serisinin 2010 takviminde 12 yarış bulunuyor.

Üçüncü senesine giren Superleague Formula'da Galatasaray'ın bu seneki pilotu Fransız Tristan Gommendy oldu. 1980 doğumlu Gommendy, Superleague Formula'da başladığından bu yana yarışıyor ve oldukça deneyimli. Güçlü bir teknik ekip olan Epsilon Team'in desteğini arkasına alan Galatasaray, en başarılı sezonuna imza atmayı hedefliyor.

2010'da Galatasaray'da yarışacak olan Gommendy yeni sezon öncesi şunları söyledi: "Bu sezon da Superleague Formula'da olacağım için mutluyum. Epsilon gibi güçlü bir teknik ekibimiz var. Sezon oldukça çekişmeli geçecek ve Superleague Formula Avrupa'daki en rekabetçi serilerden biri olacak. Hedefim bir çok zafer kazanmak ve renklerine hayran olduğum Galatasaray'ı sık sık podyuma taşımak."

2009 sezonunu İspanya'da birincilikle kapatan Galatasaray'da sezona iyi bir başlangıç yapmak istiyor. Galatasaray adına konuşan Ertuğ Silay "Superleague Formula ile 3. sezona basliyoruz. Bu sene Galatasaray aracının direksiyonunda bir Türk pilot olmasini arzu ettik ancak bunun için daha vaktimizin olduğunu gördük ve tecrübeli Fransız pilot Tristan Gommendy ile anlastik. Tristan'in basarili olacagina ve Galatasaray'ı en iyi sekilde temsil edecegine inaniyoruz. Takvimdeki yaris sayısının 12'ye çıkması ve yeni pistlerin eklenmesi bu sezonun artıları... Galatasaray Avrupa'daki başarılarına motorsporları alanında da devam edecektir" dedi.
 
  • Beğen
Tepkiler: adige1431

Benzer Konular

DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
295
DiaBLoS
DiaBLoS
Cevap
0
Görüntüleme
391
DiaBLoS
___kaptan___
Cevap
0
Görüntüleme
455
___kaptan___


Üst Alt