Galatasaray-Sturm Graz Maçını Veren Kanalların Listesi!!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Galatasaray-Sturm Graz Maçını Veren Kanalların Listesi!!!!

Atakan

Atakan

Üye
Neyse Fb elenmese bari ilk turda :)
Bizde şifresiz izleyelim maçları...

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Allahtan karasal yayını düzelttik binada yoksa yine kahve köşeleri gözüküyordu....:)

<~STaT!c-X~>

Üye
Saol.

Salihyet

Salihyet

Üye
tnt maçı niye şifreledi yahu :@

sultan"

sultan"

Üye
valla niye şifreledi bilmiyorum ama bize şifre dayanmaz :D yeni konu açtım bakabilirsiniz

Atakan

Atakan

Üye
sultan";1668146' Alıntı:
valla niye şifreledi bilmiyorum ama bize şifre dayanmaz :D
UEFA kuralı olmasa biz şifresiz maçı rüyamızda görürüz.

sultan"

sultan"

Üye
ne yazıkki öyle.Para hırsı işte

sultan"

sultan"

Üye
maalesef bana d smartı yada digitürkü olmayan herkes katıloyo.:(.tnt maçı şifreliyo, kimse izleyemiyo nasıl para kazanıyolar, yok millet izleyemiyosa niye yayınlıyolar?:nono:

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
sultan";1670575' Alıntı:
yok millet izleyemiyosa niye yayınlıyolar?:nono:
:oke:Aynen bunu bende anlamıyorum...Şifrelemese reyting rekoru kıracak.....

Cynical

Cynical

Üye
Bizim maçlar neden açık kanalda gösterilmeye başlandı bu arada yahu? Doğan babasının hayrına yapmaz bu işi.
Uydunun si-frelenmesi normal çünkü yayınlar Türkiye dışında kimi bölgelerden de izlenebiliyor ve bu yapılan yayın anlaşmasına aykırı. Ama TNT'nin müşteri temsilcisini arayınca biss sif-resini verirler büyük ihtimal. Atv ve TRT zamanında arayana söylüyordu.

sultan"

sultan"

Üye
iyide yapılan anlaşmalar türkiye veya başka ülkelere göre değil uydulara göre.YAni türksat, hotbirt gibi.yani türksat ta bir maç varsa;BAşka ülkenin kanalı türksatta olursa maç yayınlanamaz yada şifre katarlar.Mesela azeri itv galatasaray maçında öyle oldu.Çünkü tnt yayınladı son anda

Cynical

Cynical

Üye
sultan";1670765' Alıntı:
iyide yapılan anlaşmalar türkiye veya başka ülkelere göre değil uydulara göre.YAni türksat, hotbirt gibi.yani türksat ta bir maç varsa;BAşka ülkenin kanalı türksatta olursa maç yayınlanamaz yada şifre katarlar.Mesela azeri itv galatasaray maçında öyle oldu.Çünkü tnt yayınladı son anda

Ben bundan önceki kanalların yalancısıyım arkadaşım. TRT, ATV, NTV, STAR.. Hepsinin mazereti aynı. Yapılan yayının Türkiye'ye komşu ülkelerin bazı yerlerinden de seyredilebilmesi.

-LiveYourLife-

-LiveYourLife-

Üye
CıvıttıLar Bunlar Artık.. TRT biLe Şifreye Giriyor.. :ss

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
CıvıttıLar Bunlar Artık.. TRT biLe Şifreye Giriyor.. :ss
O zaten tam bir saçmalık tamam Trt'nin elinde değil ama madem yurt dışından izin gelmiyor öyle bir yayın yapma onun yerine teletubbies'leri koy daha iyi:ehe yani sırf ben evimde devletin kanalını şifreli görmek istemiyorum ondan....:oke:

sultan"

sultan"

Üye
ya onun da çatesi bulunur.Bi şu şifrelere göz atayım. :D bıktım ama artık ya.devlet kanalı bile şifre atıyo.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Konu bayağı etiket aldı yaw.....:D

sultan"

sultan"

Üye
:D:D:)

--------------- Ekleme ---------------

:D:D:)olsun

Üst Alt