Kartal'da rota gurbetçilere döndü!

Sponsorlu Bağlantılar

Akıncı

Akıncı

Üye
    Konu Sahibi
Kartal'da rota gurbetçilere döndü!
[h=2]Beşiktaş'ta rota gurbetçi futbolculara çevrildi. Kaleye Standard Liege'den Sinan Bolat'ı düşünen Siyah-beyazlı yönetimin, forvet adayı ise Mevlüt Erdinç.[/h],

Beşiktaş'ta rota gurbetçi futbolculara çevrildi. Kaleye Standard Liege'den Sinan Bolat'ı düşünen Siyah-beyazlı yönetimin, forvet adayı ise Mevlüt Erdinç.
Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak için çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, kaleyi güven veren bir isme emanet etmek istiyor. Öncelikli olarak Trabzonspor'un milli kalecisi Tolga Zengin ile ilgilenen Beşiktaş Yönetimi, Bordo-mavili kulübün astronomik bir bonservis bedeli talep etmesi üzerine geri adım attı.
Siyah-beyazlı yönetim bunun üzerine bir diğer milli eldiven Sinan Bolat'ı kadrosuna dahil etmek için çalışmalarına hız verdi.
Kulübü Standart Liege ile sözleşme yenilemeyi düşünmeyen Sinan Bolat'ın, Beşiktaş'ın teklifine sıcak baktığı öğrenilirken, 25 yaşındaki file bekçisine Bursaspor'un da talip olduğu ileri sürüldü.


Geçtiğimiz sezonun devre arasında da gündeme gelen ancak transferi gerçekleşmeyen Sinan'la ilgili durumun önümüzdeki hafta netleşmesi bekleniyor.
Diğer yandan yerli bir forvet için de arayışlara devam eden futbol komitesi, Fransa'nın Rennes takımında forma giyen Mevlüt Erdinç ve menajerini İstanbul'a davet ederek bir görüşme gerçekleştirdi.
Milli golcünün düşünmek için süre istediği, Siyah-beyazlı yöneticilerin de 11 Haziran'a kadar gurbetçi futbolcuya zaman tanıdığı gelen haberler arasında.
 

Benzer Konular



Üst Alt