Galatasaray ruhunu kaybetmiş

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray ruhunu kaybetmiş

Necati: Galatasaray ruhunu kaybetmiş
Antalyaspor'un golcü futbolcusu Necati Ateş, eski takımının performansını değerlendirdi.

Necati Ateş, 2-1 kazandıkları Galatasaray maçıyla ilgili, "Geçen sene performansımdan uzak geçti. Bu sezon oynamaya başladım. Bunun için formum üst seviyeye geldi. Antalyaspor’a bana kucak açtıkları için teşekkür ediyorum. Antalyaspor tarihinin en iyi puanını yakaladık. Galibiyet bizim adımıza sevindirici. 4’te 4 yaptık Kayserispor’u da yendiğimiz zaman iyi bir yerde olacağımızı düşünüyorum" şeklinde konuştu.

"Galatasaray'da kalsaydım benim için her şey daha farklı olurdu" diyen golcü futbolcu, "Onlar öyle istedi, ben de kendi işime devam ettim. Galatasaray ruhunu kaybetmiş gibi. Benim zamanımda, kimse Ali Sami Yen Stadı'nda rahat maç kazanamıyordu" ifadelerini kullandı.

Maçın 90. dakikasında oyuna girer girmez galibiyet golüne imza atan Antalyasporlu Veysel ise "Topla ilk buluşmamda golü attım. Futbolda son dakikalarda gol yemek ne kadar kötüyse, atmak da bir o kadar güzel. Son haftalarda iyi galibiyetler alıyoruz" dedi.

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Necati sende sütten çıkma ak kaşık değilsin

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
ümit karan ve necati varken daha iyidi ileri hattı galatasarayın

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Halit biz gs nin iyi olmasını istermiyiz Kardeşim :kop:

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
istemem o yüzden yorum yapıyorum :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Bende istemem Bende Karnımdan Konuşuyorum :)

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe ama olsun çekişme rekabet herzman güzeldir olsun hepsi ben bütün takımları severim çirkeflik olmadıktan sonra :D

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
bende elimden geldiğince objektif yorumlar yapıyorum ama rekabetin oldugu yerde sevgi pek olmaz kardeşim dünkü maçta görmedinmi yerde yatan Bekirin üstüne bir sürü yabancı madde atıldı benim sevgi anlayışımda yere düşen kaldırılır

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
o kadar örnek var ki:ehe aynen gs ruhu yok ama kaybetmiş taraftarına kadar bizim oyun cafedeki taraftar bölümünde bile öyle

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
film samiyedende fenere kaybettiklerinde koptu ağa gs tarihinde bir ilk kapalı kendi kaptanının kız arkadaşı ile ilgili tezahurat yaptı hıncal bile ne dedi fener seyircisini koysan kapalıya bu kadar iğrenç bir tezahurat yapmazdı dedi

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Kendileri Kaybetti ardayı Kaybettiler bundan sonra arda takımda kalsa bile eskisi gibi oynayamaz

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
oynar ya neden oynamasın ligde kopmalar yaşanmadı son haftalara kadar devam etti.
en az yenilen ve gol yiyen takım beşiktaş ama başka faktörlerde önemli bence hiç bir takım diğerinden üstün değil

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Halit sende karnından konuşuyorsun gs antalya Maçını izledim ardanın suratını gördüm sezon bitsede gitsem diyordu adam her hareketiyle bitirdiler adamı

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
şampiyonluktan kopmuş bir takık oyuncusu sıkılmıştır doğal olarak

'Davut

'Davut

Üye
Adamlar golcüsünü satıyor Nondayı... Gelende süper trasfer sanki...:ehe...

Adnan pek taşıyamıyor o ruhu..:)

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Eyy ruh neredesin

'Davut

'Davut

Üye
Sayrantepeye doğru gitti...:ehe Mağlum Alisamiyen yıkılacak Oraya doğru yerleşmeye başlasın...:ehe

haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
:ehe ayin yapsınlar

Revengeful

Emekli Yönetici
uefa ya abone olduk

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt