Galatasaray Graz da Tuş .. S.Graz 1 - Galatasaray 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Galatasaray Graz da Tuş .. S.Graz 1 - Galatasaray 0
Avrupa Ligi'nde F Grubu'nun liderliğini daha önce garantileyen Galatasaray, son maçında Sturm Graz karşısındaydı. Yedek ağırlıklı bir kadroyla sahaya çıkan sarı kırmızılılar, maçtan 1-0 mağlup ayrılarak bu sezon Avrupa'daki ilk yenilgisini aldı.
Grupta sadece Graz'ı yenemeyen Galatasaray, liderliğini garantilemiş olmanın vermiş olduğu rahatlıkla maça çıkarken, Avusturya ekibi, Avrupa'ya galibiyetle veda etmenin peşindeydi. Sarı kırmızılı defansın ilk hatasında ilk maçtaki gibi Beichler takımını öne geçirdi. Maçın en önemli fırsatını Aydın'la kullanamayan Galatasaray, kendini çok zorlamadığı maçtan 1-0 mağlup ayrıldı.​
Rijkaardlı Galatasaray, Avrupa'da ilk kez yenilirken, deplasmanlarda son mağlubiyetini Steua karşısında geçen sezon alan Galatasaray'ın başarılı serisi de sona ermiş oldu.​
STURM GRAZ-GALATASARAY 1-0

STAT: Graz Liebenau
SAAT: 20.00
HAKEMLER: Darko Caferin, Milan Kogej, Robert Zirnstein (Slovenya)

STURM GRAZ: Gratzei, Sonnleitner, Schildenfeld, Weber, Hlinka, Hölzl, Jantscher (Dk. 90 Weinberger), Ehrenreich, Kandelaki, Beichler (Dk. 90 Foda), Lavric (Dk. 68 Bukva)
TEKNİK DİREKTÖR: Franco Foda

GALATASARAY: Aykut, Alparslan (Dk. 68 Çetin), Emre Aşık, Servet (Dk. 74 Hakan), Caner, Barış, Linderoth (Dk. 64 Mustafa), Ayhan, Aydın, Serdar Eylik, Keita
TEKNİK DİREKTÖR: Frank Rijkaard

GOL: Dk. 21 Beichler
SARI KARTLAR: Hölzl, Lavric, Schildenfeld, Bukva

EroL

EroL

Emekli Yönetici
maçı hediye verdik

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Hediye olur mu yahu ? Ne hediyesi Erol .
Galatasaray kadro yapısı yeterli değildi zaten .. Ülke puanı açısından çok kötü oldu ..

zibidi39

zibidi39

Üye
aynen ali ye katılıyorum eger bu macı alsaydı gs ve fb de yarın alıcak olsaydı 4 takımla gıdıcektık avrupa kupalarına sampıypnlar lıgınde elemesız

EroL

EroL

Emekli Yönetici
bu kadroyla bizim sınıf takımını yenemezlerdi ki, elimizle verdik yani

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Rijkaard efendi , kendini halen Barca da sanıyor ..

passiv€ aggressiv€

Üye
DiaBLoS™;1860936' Alıntı:
Rijkaard efendi , kendini halen Barca da sanıyor ..
+1:oke: ne güzel söledin be abi...

lovestar

lovestar

Üye
elin rijkardı senin ülke puanını düşünmez.yazık oldu.insan galatasaray ın adına yakışır bir takım çıkarır...bu adamla olmaz.bekleriz sizide ligimize...

'Davut

'Davut

Üye
Kötü oldu bu keşke Rijkaard as kodro'dan bir kaç oyuncu daha çıkartsaydı....
Bugün biz alırız maçı inşallah....Ülke puanına katkıda bulunuruz...

haltie

haltie

Üye
rijkard kötü kadro çıkardı

Mert

Mert

Üye
RIJKAARD; anlamadım ben bu adamı:ehe

Cynical

Cynical

Üye
Şampiyonlar liginde takımlarımızı ilk kez çeyrek final oynatan adamları ligde ikinci oldu diye kovan bir milletiz biz. Rijkaard niye düşünsün ki ülke puanını? Üst tur zaten garantiydi, doğal olarak o da ligi düşündü. Keita'nın oynatılmasını bile yadırgadım ama kadro onsuz 16'ya tamamlanamadı herhalde...

-YARINIYOK-

-YARINIYOK-

Üye
yenildik :(

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Şampiyonlar liginde takımlarımızı ilk kez çeyrek final oynatan adamları ligde ikinci oldu diye kovan bir milletiz biz. Rijkaard niye düşünsün ki ülke puanını? Üst tur zaten garantiydi, doğal olarak o da ligi düşündü. Keita'nın oynatılmasını bile yadırgadım ama kadro onsuz 16'ya tamamlanamadı herhalde...
+1:oke:

SeRKaNCa16

Üye
paylasım ıcın tesekkurler

zibidi39

zibidi39

Üye

ewet teknık dırektor yabancı dusunmez ama baskan turk dımı ? dusundurtuceksın arkads iş baskanda bıtıyo

naqod_yb

naqod_yb

Üye
amann uefa bizim ne farkeder

Kingmortall

Kingmortall

Üye
yedek ağırlıklı bi kadroyla çıkmıştık ne beklersiniz ki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...