Galatasaray - Fenerbahce Maçı Hakkındaki YorumLar

Sponsorlu Bağlantılar

Galatasaray - FenerbahÇe Maçı Sonucu ?

• Galatasaray Kazanır

Kullanılan: 17 51.5%
  • Berabere sonuçlanır

Kullanılan: 3 9.1%
  • FenerBahçe Kazanır

Kullanılan: 13 39.4%

• Kullanılan toplam oy
    33
  • Anket kapatılmış .
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1980ece

1980ece

Üye
Inşallah Maçı Alırız Bana Göre 1-0 Olur

Kuzen

Kuzen

Üye
Aslanlar gibi çıkar topumuzu oynarız ve maçı kazanırız.

GS:3 - Fb: 1:)

arslansem

arslansem

Üye
Ligin ilk maçında sağolsun Feldkamp'ın yüzünden(sabri ön liberoydu mesela) ve birçok genç futbolcumuzun maçı kaldıramamasından fenerbahçe haklı bir galibiyet almıştı ...
Kupa maçlarında ezici bir futbol oynayıp elemiştik
Kadıköy'de 0-0 lık maçta pozisyona bile giremediler,galibiyeti kaçıran taraf bizdik...Ali Sami Yen'de yine öyle...Hakem tesir etmeseydi keşke onlarda kabullenseydi bunu :)
Fenerbahçenin çok iyi bir futbol oynamadığını düşünüyorum
Ortada Mehmet Topal ve Ayhan'la baskı kurarsak Alex ve Deivid sahadan silinir kupa maçlarında olduğu gibi...
Ki hatırlarsanız Gökhan Gönül'ün sağ kanat bindirmesiyle gol yemiştik
Kesin galibiyet almamız gerektiği için tek golü alıp geriye çekileceğini düşünüyorum
Yani tahminim 1-0
Son söyleyeceğim ise
İstersek kazanırız :oke:

m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
bence galatasaray alır
buara fener çok yorgun

desinger

desinger

Üye
Galatasaray alır. şampiyonun belirleneceği bir maç gs:2 fb:1

yusufucan

yusufucan

Üye
Galatasarayın kazanması Düşünülebilir...Fenerbahçe şampiyonlar liginden sonra yavaşlama Oldu...Ama Top Yuvarlak...neyin ne olacağı BeLLi değiLL.

Salihyet

Salihyet

Üye
1- Kehanet ; 1-0 Gs alır diyenler, Fenerbahçe geride kaldığı veya rakibin beraberlik golünden sonraki maçlarda her zaman sabırlı olur ve istediğini alır (cska, sevilla, chelsea, bjk gibi) yani geriye çekilen rakip Fenerbahçe karşısında çok fazla direnemez ;)

2- kehanet; Gs 3-0, 3-1 gibi uçuk skorlar söylenmiş, bunu 9 kişi olan bize yapamayan galatasaray biz 11 kişiyken bize nasıl fark atacak çok merak ediyorum (lincoln sakatlanmazsa, edu ve lugano nasıl geçilir ?)

3- kehanet; FB 1-0, 2-0 alır diyenler, bana en yakın geleni bu, çünkü Fenerbahçe adil durumlarda hatta geriye düştüğü maçlarda bile istediğini fazlasıyla yapıyor (bknz; 10 kişi 4 gol ;) ) Fenerbahçe ruhu bana bu güveni veriyor..

Bu maç; Alex,Deivid,Kezman'a güveniyorum, ileride çok tehlikeli anlar oluşturabilirler ama semih de nöbetçi golcülüğünü gösterirse istediğimiz skoru elde etmememiz içn hiç bir neden yok..

bodrumlu_71

bodrumlu_71

Üye
gönül galatasaray ama bakalım berabere bitmemesi gereken bir maç.

Kuzen

Kuzen

Üye
1- Kehanet ; 1-0 Gs alır diyenler, Fenerbahçe geride kaldığı veya rakibin beraberlik golünden sonraki maçlarda her zaman sabırlı olur ve istediğini alır (cska, sevilla, chelsea, bjk gibi) yani geriye çekilen rakip Fenerbahçe karşısında çok fazla direnemez ;)

2- kehanet; Gs 3-0, 3-1 gibi uçuk skorlar söylenmiş, bunu 9 kişi olan bize yapamayan galatasaray biz 11 kişiyken bize nasıl fark atacak çok merak ediyorum (lincoln sakatlanmazsa, edu ve lugano nasıl geçilir ?)

3- kehanet; FB 1-0, 2-0 alır diyenler, bana en yakın geleni bu, çünkü Fenerbahçe adil durumlarda hatta geriye düştüğü maçlarda bile istediğini fazlasıyla yapıyor (bknz; 10 kişi 4 gol ;) ) Fenerbahçe ruhu bana bu güveni veriyor..

Bu maç; Alex,Deivid,Kezman'a güveniyorum, ileride çok tehlikeli anlar oluşturabilirler ama semih de nöbetçi golcülüğünü gösterirse istediğimiz skoru elde etmememiz içn hiç bir neden yok..

1-Herzaman herşeyin aynı şekilde tekrarlanması beklenemez o yüzden,yorumun biraz abest.

2- 3-0 ve 3-1 gibi skorlar sana tabiiki uçuk gelir çünkü sen fblisin.Yediremezsin o skorları takımına :)

3-Bu görüşte tipik bir fenerli görüşü.Ütopyalarla yaşanmaz.Gerçek dünyaya dönün;)

kurt bey

kurt bey

Üye
bizim kehanetlere ihtiyacımız yok. Takımımıza güveniyoruz ve fenerbahçeyi yenecek gücede sahibiz. Son kupa maçında fbyi yenerek şeytanın bacağını kırdık inş. devamıda gelir. Dileğim geçen sezonki olayların tekrarlanmaması ve Galatasarayın galip gelmesi.

arslansem

arslansem

Üye
Allah'ım sen bize şunları susturmayı nasip et...

musti_skal

musti_skal

Üye

arkadaşlarr çıkarı yok bu derbi bizim inşallah biz ŞAMPİYONUZ

OBiRSeRSeRi

OBiRSeRSeRi

Üye
Cimbom Dagitacak LincoLn Bu Macta Show Yapacak Servet Defansta Adam Birakmaz:D Bu Kadar :p

Salihyet

Salihyet

Üye
" HADDİNİZİ BİLİN!!! "

Biz siz değiliz, elbet haddimizi biliriz ;) ya siz ?
- Sizin gerçekleriniz dediğiniz şey, UEFA süper kupasından ibaret.. Ütopya da yaşayan bizmiyiZ ?

1980ece

1980ece

Üye
1-0 olsun bizim olsun

blackmetalic

blackmetalic

Üye
Bence Fenerbahçe alır..ama ne olcağı belli olmaz nede olsa bu futbol top yuvarlaktır.Ama belirtiğim gibi KALBİM FENERBAHÇE'DEN yana........

isoakdag

isoakdag

Üye
inşallah fenerbahce alcak bu maçı

Kuzen

Kuzen

Üye
" HADDİNİZİ BİLİN!!!"

- Sizin gerçekleriniz dediğiniz şey, UEFA süper kupasından ibaret.. Ütopya da yaşayan bizmiyiZ ?

Peki siz bu başarıların neresindesiniz :)

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Bu Maç İçin Yapılabilcek Tek Yorum Var!!...Maçı Alan Şampiyon OLur;)

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici

Edu ve Lugano'yu geçmeye lüzum yok ki, Edu zaten kendi kalesine çalışıyor. :ah

" HADDİNİZİ BİLİN!!!"

Ütopya'da yaşayan Fenerbahçe'dir, çünkü elinde sadece Türkiye'deki başarısı ve bir de şampiyonlar liginde çeyrek final var. Ama GS'de bunlardan fazlası var. Dinime söven müslüman olsa bari, demişler. Sanki Fenerbahçe'nin çok büyük başarılar var da UEFA'yı ve süper kupayı küçümsüyorsun. :)

Bir de şu açıdan bak, FB'nin bugünkü kadrosunun, bırak tüm kadroyu sadece Roberto Carlos'un değeri GS'nin UEFA'yı ve süper kupayı aldığı kadro değerinin katları denebilir. Yani, onca para döküldü, elde sadece çeyrek final oynama var .. Hatta bu siz FB'lilerin deyimiyle bir başarı değil, tesadüf. :)

Maç tahminine gelince, GS maçı alır diye düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt