Galatasaray Fark Yedi.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Leo_Labrador

Leo_Labrador

Üye
iyi olmus aslında yaaaa arada bı boyle olur dıkkat edın de kupadada olmasın:D

MicRoP

MicRoP

Üye
galatasaray o hafta yorgundu oftaşa maç vermes gs

yskry

yskry

Üye
en büyük cimbom frk yesede kalbimizde

Salihyet

Salihyet

Üye
GS ın ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyo.. karşı karşıya geldiğimiz durumlar harici yenilmesi doğal ;) tecrübeli bi takım olmadığı için olmuş olabilir, tecrübe açısından oftaş la neredeyse aynı diyebiliriz. Neyse artık maç sonucuna değil genel oyununa bakarsanız görürsünüz ;) (leverkuzen maçında 37 yaşındaki adamın serkan çalık'ın yapmayacağı acemiliği yapması, nonda ve ümitin kaçırdıkları... bunlar en tecrübeli oyuncularınız.)

--------------- Ekleme ---------------

GS ın ne yaptığı beni hiç ilgilendirmiyo.. karşı karşıya geldiğimiz durumlar harici yenilmesi doğal ;) tecrübeli bi takım olmadığı için olmuş olabilir, tecrübe açısından oftaş la neredeyse aynı diyebiliriz. Neyse artık maç sonucuna değil genel oyununa bakarsanız görürsünüz ;) (leverkuzen maçında 37 yaşındaki adamın serkan çalık'ın yapmayacağı acemiliği yapması, nonda ve ümitin kaçırdıkları... bunlar en tecrübeli oyuncularınız.)
----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

mami23

mami23

Üye
now comment

arslansem

arslansem

Üye

--------------- Ekleme ---------------

----------tipello.net - i am not referring you, i just DO recommend it.

Ne diyosun kardeş ya?Gol kaçırmayı tecrübeyle nasıl kıyaslıyorsun sen?
Beckham penaltı atarken stad dışına gönderdi topu?Ne bu?Profesyonel değil mi?Tecrübesiz mi?Senin aklından Kadıköy'deki maç hiç çıkmıyor herhalde:ehe çok gol kaçırdık izledin dimi? :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...