OttomaN TigeR
Üye
Onlar için geçmiş geride kaldıUEFA'ya falan antika diyorlar ama şu 6-0 bir türlü eskimiyor onlar için. Bu nasıl bir çelişkidir anlamıyorum
![]()
Doğru tespit aynen katılıyorum...Onlar için geçmiş geride kaldıUEFA'ya falan antika diyorlar ama şu 6-0 bir türlü eskimiyor onlar için. Bu nasıl bir çelişkidir anlamıyorum
![]()
Doğru tespit aynen katılıyorum...sen galatasaraylı değil misin? değilsen sanane dirilişten kendi takımına bakHala aynı şey başka övünecek başarınız olmadığından dolayı aynı olay hakkında konuşup duruyorsunuz![]()
Herkes bişeyler söyler. Şunu unutmayın. Türkiye'de Fener veya GS olmasın Türkiye hiçtir. Bu atışmalar da hayatın tadı tuzu işte. Tartışırsakta tebessümle tartışmalıyız.
Bence de her şey bir tebessümle halledilebilir.
sen galatasaraylı değil misin? değilsen sanane dirilişten kendi takımına bak
Şu mesajını öyle bir yazdın ki.. Fenerli misin Galatasaraylı mısın karıştı yani..Sizin 3 5 başarınızdan biri olduğu icin onu siz eskitemiyorsunuz neden? Çünkü devamı gelmiyor.siz anca geçmişinizle kendinizi avutuyorsunuz.
aynen üstteki yoruma katılıyorum, galatasaraylılara ne başarınız var diye söylüyorsunben galatasaray lıyım olmasaydım savunmazdım zaten yorumlardan belli olmuyor mu ?
mertin yorumundan sonra bunu demişsinHala aynı şey başka övünecek başarınız olmadığından dolayı aynı olay hakkında konuşup duruyorsunuz![]()

mobildi galiba alıntısız olunca üstteki mesaja yorum gibi oluyorarkadaşın demek istediği fener'in eskiden galatasaray'a olan üstünlüğünün artık olmadığı ve fenerlilerin hâlâ o başarılarla övünmekte olduğu. Mesajlar yanlış anlaşılmış sanırım![]()

mobildi galiba alıntısız olunca üstteki mesaja yorum gibi oluyor![]()

Şu mesajını öyle bir yazdın ki.. Fenerli misin Galatasaraylı mısın karıştı yani..
Başlık , '' Galatasaray efsanesi geri mi dönüyor '' diye olsaydı çok daha mantıklı ve anlamlı olurdu bana göre ...![]()


Galatasaray geçmişi başarılarla dolu bir takımdır ve hala onun yakaladığı başarıyı yakalayan bir Türk takımı yoktur keşke olsa biz olmasın demiyoruz.
Haliyle Galatasaray en başarlı Türk kulübüdür artık fanatizm yaparak bunu inkar etmekten vazgeçip taktir etmeniz gerek.
Son yıllarda bir düşüş yaşadı evet ama diğer 3 büyüklerde aynı düşüşün içinde.
Görüyoruz ki o eski baskı yapan, futboluyla bizlere büyük heyecan yaşatan ve taraflı tarafsız herkese futboluyla zevk veren Galatasaray yavaş yavaş geri dönüyor...
İnşallahta böyle devam eder.![]()

Olsun kardeşim olsun. Sonuçta son yıllarda elde edilen en büyük başarıyı FB etti görmemek ayıp olurOndan önce Galatasaray çıkmıştı çeyrek finale yani yine bir üstünlük yok
Şuda var alamadığımız tek kupa şampiyonlar liği...
Ne güzel dimi sadece 1 kupa kaldı![]()
Neticede Galatasaray Klüpler Kupası iken adı yarı final oynadı Şampiyonlar Ligi adıyla da Çeyrek Final oynadı ama olsun onlar geçmişte kaldı 

Ondan önce Galatasaray çıkmıştı çeyrek finale yani yine bir üstünlük yok
Şuda var alamadığımız tek kupa şampiyonlar liği...
Ne güzel dimi sadece 1 kupa kaldı![]()

Şampiyonlar liği diye bir kupa yok ama
Bu mesaj Samsung Galaxy Mini ile gönderilmiştir
