'Lorelai
Üye
Bayılıyorum böyle fenerlilereGalatasaray bizden çok daha istekli ve azimliydi . İlkyarı müthiş bir baskı ve neticesinde gelen 2 gol vardı ...2.yarıda ise maç ortada geçti ve nitekimde Galatasaray 3-1 gibi net bir skorla galibiyeti hak etmiştir . Tebrik ediyorum ...1319 gün sonra Galatasaray mağlubiyeti yaşadık , 59 hafta sonra Galatasaray lider olabildi ...
Adil bir maç olunca GS kazandı doğal olarak. Benim şahsi düşüncem bu. Ancak bu düşüncem evrensel sayılır
Adil derken diğerlerini gs satıyormuydu yani bi düşünsene adil derken her yere gider ve hiç mantıklı geliyormu sana ?
Adil derken diğerlerini gs satıyormuydu yani bi düşünsene adil derken her yere gider ve hiç mantıklı geliyormu sana ?
hala anlamadınız mı yada anlamamazlıktan geliyorsunuz ? arkadaş diyor ki şikecileri içeriye aldılar nihayet lig tertemiz oynanıyor diyor. Birileri hakemleri vs. satın alamıyor artık diyor
İçerde olan hakem var mı ? Çok biliyorsun ya ?
Tutuklu olan hakemin ismini versene bir ?
sizin bildiğiniz kadar biliyorum bundan emin ol
hala anlamadınız mı yada anlamamazlıktan geliyorsunuz ? arkadaş diyor ki şikecileri içeriye aldılar nihayet lig tertemiz oynanıyor diyor. Birileri hakemleri vs. satın alamıyor artık diyor
ben sadece maç satın alan takımlardan bahsettim gelmiş bana tutuklu hakem varmı diyorsun ?
tamam işte ben tutuklanan hakemler diye birşey yazdımmı?
-eğer şikeclier lafımı diyorsan (adı lazım değil) bazı kulüp başkanlarını kastettim
hakemlerin adını nerden bileyim bilsemde o kadar çoktur ki sayamam heralde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?