Galatasaray 1-0 Fenerbahce

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
SelmanTE

SelmanTE

Üye
Lincolnsüz,........ daha da ötesi teknik direktörsüz..........
bir gol ve bir direkten patlayan top.
mağlubiyetini olgunlukla karşılayıp tebik eden tüm fenerli arkadaşlara tşkler..
ayrıca kötü bişeyler yazmak yerine cvp yazmamayı tercih eden fenerli arkadaşlara da tşkler.
birde son derece seviyeli bir şekilde galibiyet coşkusunu yaşayayan takımdaşlarıma da kocaman tşkler.

veeeeeeeeeee
En büyük Teşekkürü hakedene;
GALATASARAYIMA
sonsuz teşekkürler!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

leiche

leiche

Emekli Yönetici
gs'yi tebrik ederim
sözüm meclisten dışarı ama şahsi isteğim sivasın şampiyon olmasıdır

keremerson

keremerson

Üye
Eze eze oynayan rakibine pozisyon vermeyen ve tüm bunlara rağmen şansı sayesinde gol bulan Galatasaray'ı tebrik ediyorum... Mükemmel oynadı...
Sami Yen'e damat geliyor diyodu bazı arkadaşlar, damatda bi problem çıkdı sanırım :)

arslansem

arslansem

Üye
Dünyanın en önemli derbilerinden biri oynandı Ali Sami Yen cehenneminde...
Bu yıl ki 4. Gs-Fb derbisiydi...İlk maçta sağolsun Feldkamp'ın yanlış seçimleri (Sabri ön libero) sonucu haklı bir galibiyet aldılar.2.maçta kupanın ilk maçında 0-0 berabere kalırken çok üstün bir futbol oynadık.5net gol pozisyonumuz vardı,rakibe şut attırmadık...0-0 a bile seviniyorsunuz dediler.Eyvallah bunu saymayalım dedik.2.maçta da eminim ki hiçbir Galatasaraylının istemediği hakem etkisiyle yendik ve eledik.Bunu da görmemezlikten gelelim dedik.
Ama işte son maç...Futbol oynayan 11 Aslan vardı Sami Yen'de...Seyreden 1165 Fenerli seyirci ve 11 futbolcu...Bu sefer bahane yoktu artık.Herşey ortada,puanlar eşit,şampiyonluk maçı derecesinde bir maç...
Orta sahada müthiş 3'lü dinamo:Mehmet Topal,Ayhan ve Barış...Alex,Deivid ve Aurelio'yu sahadan sildiler adeta...Alex'i bırakın Türkiye'yi Dünya çapında bir futbolcu olduğunu söyleyenler vardı.Ben yine Alex'i göremedim diğer derbilerde olduğu gibi :utan Oynuyormuydu?Bu adam sizi mi kandırıyor acaba?:)Yoksa sadece Rize ve Manisa vb. gibi takımlaramı oynuyor?:)
Büyük futbolcular büyük maçlarda belli olur derler.İyi de nerdesin Alex?Büyük takımsanız eğer bi futbolcuya bağlı olamazsınız.Sadece o futbolcuya bağlı kalırsan büyük takım değilsindir!!!Kandırın kendinizi...Kral Alex,süper Alex...Alex'i bende seviyorum artk...Çünkü 10 kişi bırakıyor takımını:)
Galatasarayımızın tüm futbolcuları maçın bilincindeydi.Herkes elinden gelenin fazlasını yaptı.Çok koştular,çok mücadele ettiler ve hak edilen 3puanı aldılar...
Maç sonunda Zico'nun açıklamalarını dinleyen vardır:''Lugano sakatlanmasaydı...Volkan sakat sakat oynadı...vs.'' Yapma Zico,kendinizi güldürmeyin artık...Çekememezlik yapmayın,gökyüzünden inin artık...Para,pul bişey kazandırmıyor.Takım gerek,takım ruhu gerek...En önemlisi FUTBOL oynamak gerek...:)
Hocanız bile yok dediler,her seferinde gerek yokkk! dedim:)Hocasız 4 maç yaptık,12 puan topladık.Tek gol bile yemedik...Yerinizi,kendinizi bilin artık,saygı duyun,o seviyeye gelmeye çalışın...
Maçtan önce sen bize şunları susturmayı nasip et Allah'ım demiştim...:) inşallah bu sefer konuşacak bişeyiniz kalmamıştır,tebrik etmekten başka:) hala daha konuşursanız şahsen çok gülerim:kop:
Bu arada maç skorunu yine bildim 1-0 ama yine yatırmadım :kop::kop::kop:
2hafta kaldı,3 puan öndeyiz...Sivas maçından beraberlik alıp,Oftaş maçında Sami Yen'de tur atmaya kalıyor iş :islik:islik
İçinizden dua ediyorsunuz Sivas için farkındayız:) imkan olsaydı Sivasın olmasını isterdim ama üzgünüz :)

Şampiyon olmadık,olacağız Allah'ın izniyle...LİDERİ izlemeye devam edin :oke:
GALATASARAYLI olmaktan gurur duyuyorum:)

Quattro

Quattro

Üye

Oyuncuların oynadıkları maç sayısı ile bunlardan kaç tanesinde gol attığına baktım. Sonuç gayet ilgi çekici idi. 7 önemli ligin golcülerinin ortalama 10 maçtan 4'ünde gol atmaları normal görülüyordu. Dünyanın en başarılı forvetlerinden biri olan Drogba'da bile bu oran % 47 idi. Yani o bile, her 2 maçtan 1'in de bile değil, daha azında gol atıyordu. Doğrudan forvet oynayan Drogba ve Kanoute, Gekas, Savidan ve Alves doğrudan forvet oynamamasına rağmen Alex'ten ancak % 5-10 oranında daha fazla gol attığı ortaya çıkıyordu. Bu da gayet normaldi ve aslında Alex'in ne kadar verimli ve başarılı bir golcü tarafı olduğunu ortaya koyuyordu.

Bu istastikler alex in futbolcu olmadığını göstermektedir!!. Türkiye ye geldiğinden kupa maçı şovu hariç
gs ye hiçbirşey kazandırmayan lincoln ilah yapanlar acaba alex i bu istatistiklerle kendi takımında görseler herhalde dünyanın yeni maradona+pele+messi+ronaldinho+c.ronaldo+drogba karışımı yeni futbolcu olduğundan behsederler.

Gelelim zico maç sonu açıklamalarına:
Zico, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, futbolcularının gerekli azmi göstermediğini, final maçı havasında mücadele eden Galatasaray'a karşılık veremediklerini kaydetti. İlk oyuncu değişikliğini erken yapmak zorunda kaldıklarını, kaleci Volkan'ın kasığındaki durumu nedeniyle diğer değişikliklerde düşünmek zorunda kaldıklarını anlatan Zico, şunları kaydetti:
''Ancak ortaya koyduğumuz oyunu ve yenilgiyi bunlara bağlayamayız. Maçın hakkını vermedik. Derbi maça çıkıyoruz ama özellikle normal bir maça çıkıyormuş gibi davrandık. Oyuncularım önemini kavradığı zaman zaten oyunun sonları yaklaşmıştı. Galatasaray, final havasında olduğunu gösterdi. Biz yalnızca bunu göstermediğimiz için maç bizim adımıza zor geçti. Kısacası maçın hakkını vermedik.''
İlk yarıdaki bir pozisyonda rakip ceza alanında Aurelio'dan önce Galatasaray'dan Ümit Karan'ın topu kornere çıkardığını ifade eden Zico, ''Galatasaraylı bir savunma oyuncusu öndeyken Ümit, arkadaşının açığını kapatmak için koştu ve topu çıkardı. Bu, isteği ve azmi gösteriyor. Maalesef bunu bizim takımda göremedik'' dedi.
Tansiyonu yüksek bir derbi maç yaptıklarını vurgulayan Zico, özellikle bu tip maçlarda futbolcuların kafalarının rahat olması gerektiğini belirterek, maçla ilgili özetle şunları kaydetti: ''Futbolcuların kafalarını rahat tutmaları ve kendilerini güvenli bir biçimde sahaya sunmaları gerekiyor. Bunu yapabilen takımlar, daha iyi performans gösterebilen takımlardır. Rakibinizin oyundan düştüğü anları yakalayabilirseniz maçı lehinize çevirebilirsiniz. İletişim eksikliğinden 1 gol yedik. Hatayı yaptık, rakibimiz değerlendirdi. Henüz yitirilmiş ya da kazanılmış bir şey yok 2 takım adına. Önümüzde daha 2 maçımız var. Görevimiz bu 2 maçı da almak. Durum ortada diyebiliriz. Galatasaray'ın bugünkü skordan sonra elbette ki bir üstünlüğü var ama hala 2 maçımız var. Yediğimiz gol iletişim hatası. Herhangi bir takımın birbiri üzerinde pozisyon zenginliği olarak üstünlüğü olduğunu sanmıyorum.''
Zico, ''Futbolcuların kafalarının rahat olmamasını gerektirecek bir şey mi vardı?'' sorusuna, ''Bunu söylerken saha dışı herhangi bir etkenden söz etmek istemedim. Saha içi etkenleri ifade ettim'' yanıtını verdi.
Zico, ''Fenerbahçe sezonu kupasız kapatmayla karşı karşıya. Bu sözleşmenizi uzatmak gibi durumları etkiler mi?'' biçimindeki soruya verdiği yanıtta, ''Sezon başında Süper Kupa'yı kazandık. Sonra lig mücadelesine sonra da Türkiye Kupası mücadelesine başladık. Kupadan nasıl elendiğimizi yinelemeye gerek yok. Söz etmek bile istemiyorum, herkes gördü. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde gayet başarılı bir sezon geçirdiğimizi düşünüyorum. Avrupa Şampiyonlar Ligi'nde bunları başarırken ligde puanlar yitirdik, bu kayıplarla da şampiyonluğu yitirmekle burun buruna geldik. Kendi işim adına gönül rahatlığıyla Fenerbahçe adına olumlu işler yaptığımızı söyleyebilirim. Sözleşme hakkında ilerleyen günlerde yeterli bilgiye sahip olacaksınız. Görüşmeler başladı. Verimli ve güzel bir iş çıkardığımızı düşünüyorum'' diye konuştu

Buradada zico yenilgiyi sakatlığa bağlamamak gerektiğini söylüyor. Sakatlığa herhalde değinecek adı üzerinde basın toplantısı ne deseydi lugona sakatlandı ama salla zaten boşuna oyunuyormu deseydi biraz objektif bakarsan zico nun yenilgide futbolcularımızı suçladığını görürdün. ama tekrar söylüyorum objektif bakarsan!
dostum asıl kendin fanatiklik yapmadan gerçeğe dayalı istatislik vererek konuşursan alexin futbolcu olmadığı gibi!! bizde senin engin bilgi görüş ve birikiminden yararlanırız.

kurt bey

kurt bey

Üye
Barış şu bir gerçekki alex büyük maçlarda etkili olamıyor. Sağlam futbolcu kolay kolay sakatlanmıyor,golcülük yönüde iyi ancak bahsettiğin futbolcuların oynadığı liglerle Türkiye ligi aynı denkligde değil. Alex burda yıldız olarak değerlenidirili ancak o takımlarda 11 e girme şansı bile yoktur bence. Fenerbahçeye sunduğu katkılar ortadır inkar edilemez. Yinede diyorum büyük futbolcu kasımpaşa maçında değil Chelsea maçında kendini gösterir.

arslansem

arslansem

Üye
Yatıp kalkıp Alex'i izlemiyorum ben dostum :oke:
Kendi takımımın maçlarını hep izlerim...Rakip takımdaki futbolcuları beğenir ya da eleştiririm...Bu sene 4 kez Fenerbahçeyle karşılaştık...Alex'in dünya çapında futbolcu olduğuna inananlar vardı.Sadece derbi maçlarda Alex'i izledim.Göremedim şahsen...
Büyük futbolcular büyük maçlarda belli olur diye bir laf vardır bilir misin?
Önümüzde büyük bi futbolcu ve büyük bi maç vardı...Sonuç:Fiyasko...
Ha yine de Alex yine kraldır yıldızdır bir numaradır dersen saygı duyarım...Takımını eksik bıraktığını düşündüğüm bir futbolcunun takımında kalmasını temenni ederim :)
Gelelim Lincoln'e...Hiçbir zaman Lincoln'ü övmedim,şu anda gitmesinden yanayım.Kulubümün ekonomik durumu iyi değil ve oynamayan bi futbolcuya o kadar para verecek lüksümüz yok...:oke:

Quattro

Quattro

Üye
Büyük maçlarda oynayamadığına bende katılıyorum ama her maç sonra alex şöyle alex böyle madem futbolcu değil neden hermaçtan sonra alex alex, yorum yaparken bırakın alex i bakın takımın tümünü değerlendirin fenerbahçe sadece alex mi?.Ben buna kızdığımdan dolayı istastiktik bilgi vererek açıklama yaptım.

Quattro

Quattro

Üye
Büyük futbolcular büyük maçlarda belli olur diye bir laf vardır bilir misin?
.:oke:
Bu lafı ben değil herkez bilir ancak şöyle bir durum var son 5 senede bana takımı kötü durumdayken tek başına takımı alıp sırtlayıp tek başına maç kazandıran isimleri söyleyebilirmisin? Bir maradona,bir zidane,bir hagi? çok çok istisnalar hariç söyleyemezsin neden çünkü günümüzde futbol artık eskisi gibi oynanmıyor,tek kişi değil takım iyiyse herkez iyi oynuyor.Ronaldinho,messi,c.ronaldo,lampard vs. bu futbolcular şuan oynadıkları takım durduğunda hangisi ortaya çıkıp 2-3 gol atıp takımı sırtlıyor hiçbiri kendileride duruyor ististna maçlar hariç tabi.Büyük futbolcu oynadığı alanı en iyi, en maximum seviyede takımı adına pozitif yönde kullanandır.

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
kupadaki maçlardan sonra Galatasarayın bu kadar iyi oynayıp kazanması gerçekten normaldi favori kazandı Galatasaray şu ana kadar şampiyonlar liginde bile Fenerbahçe'nin karşılaşmadığı bir oyun oynadı Fenerbahçe'nin defans ve savunması ilk defa Galatasaray'dan böyle bir baskı görerek oynadı yanlış kadro ile sahaya çıkan bir Fenerbahçe bu kadar ucuz kurtulduğu için şanslı sayılmalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...