Galatasaray 0 Bursaspor 2 Galatasarayda kötü gidiş devam ediyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray 0 Bursaspor 2 Galatasarayda kötü gidiş devam ediyor




Spor Toto Süper Lig'de 2. hafta önemli bir maça sahne oldu. Lige Sivasspor yenilgisiyle başlayan Galatasaray, hafta içinde UEFA'da Karpaty ile de berabere kalınca, taraftarıyla barışma maçına zorlu bir rakip karşısında çıktı. Geçen sezonun şampiyonu Bursaspor, bu sezona da iyi futbol ve galibiyetle başlamasının ardından, 18 yıldır galibiyet alamadığı Ali Sami Yen'e teşrif ediyordu.
Son günlerde tercihleriyle hedef adam haline gelen Rijkaard, bu kez Sivasspor ve Karpaty maçlarının aksine, ileri üçlüde Arda-Kewell-Baros'u ilk kez ilk 11'de sahaya sürmüştü. Bursaspor'da ise geçen sezondan farklı olarak sahaya çıkan isim Stepanov'du.
Galatasaray maçı çok istediğini ilk dakikalardan itibaren belli etmeye başladı. 4. dakikada Mustafa Sarp'ın ceza sahasına yakın yerden vuruşu iyi yer tutan Ivankov'da kaldı. Orta sahada kurduğu baskıyla Bursaspor'un oyun kurmasına izin vermeyen sarı-kırmızılılar, 10. dakika dolarken sağlı sollu ortalarla Ivankov'u maça çoktan ısındırmıştı bile...
Ancak 15. dakikada ilk kez karşı sahaya geçen Bursaspor, ne kadar bitirici bir takım olduğunu ispat eder gibiydi. Volkan'ın sağdan ortaladığı topa kale alanı önünde Sercan dokunamasa da, seken topu Ergic boş kaleye yuvarladı: 0-1.
Golden sonra özgüveni artan Bursaspor'du, morali bozulan ve panikleyen ise Galatasaray... Öyle ki; son dakikalar oynanıyormuşcasına ceza sahasına şişirilen toplar, Stepanov ve Ömer gibi uzun boylu savunma hattı için sorun olmuyordu. Sürpriz golcü Mustafa Sarp 29'da ilk net pozisyonda yine ceza sahasına sızdı, ince bir dokunuş gol için yeterliydi, ama top kramponlarını sıyırdı.
Geçen sezon Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yıkan son dakika golüne benzer bir atak geldi yine Bursaspor'dan. Ama Batalla rahat pozisyonda topu Ufuk'a nişanladı. 32. dakikada kaçan bu fırsat belki de maçın kırılma anıydı, lakin 35'te Baros'un altıpas içinde dokunamadığı topu da sayabiliriz. Bu pozisyonla silkelenen Galatasaray, takip eden 2 dakika içinde Kewell'ın şutu ve Mustafa Sarp'ın vuruşlarında kurduğu baskının karşılığını alamadı.
43'te Baros'un pozisyonu Galatasaray'ın devreyi eşitlikle kapaması için son fırsattı, ama buna da yaşlandıkça daha iyi oynamaya başlayan Ömer Erdoğan, kaleye doğru giden topa ayak koyarak izin vermedi. Devrenin sonunda sarı kartı olmasına rağmen topu eliyle oynayan Volkan şen'e 2. sarı kart çıkmayınca Ali Sami Yen'de sinirler gerildi. Skor olarak geride olan evsahibi, hakeme itirazdan Ayhan ve Baros'a çıkan 2 sarı kartla soyunma odasının yolunu tuttu.
Galatasaray ikinci yarıya da ilk yarıdaki gibi başladı. Bursaspor sahasından çıkamadı, ancak sağlı solu ortalar ya savunmada ya da Ivankov'da eridi. 60. dakikadan itibaren orta sahadaki kopmalar pozisyon sayısını da artırmaya başladı. Önce Volkan Şen, hemen ardından da Baros net fırsatları harcadı.
Ertuğrul Sağlam 66'da Sercan'ın yerine geçen hafta olumlu sinyaller veren Nunez'i alırken, 70'te transfer gündeminin baş aktörlerinden Elano alkışlar arasında sahaya sürülüyordu. Sağlam, oyunu kilitleme adına 73'te de Batalla'nın yerine Bekir Ozan'ı aldı. Bu hamle Galatsaray'ın düşen fizik gücüne son darbe anlamına geliyordu. 83'te de Ergic'in şutu Neill'e çarpıp ağlara gidince Bursaspor'un galibiyeti tescillendi: 0-2
Galatasaray zaman zaman baskılı oynadığı, ama kaliteli bir çilingir eksikliğini bir hayli hissettiği maç sonrası 2. maçından da puan çıkaramadı. Sivas maçından sonra Bursa karşısında da 65'ten sonra fizik olarak ezildiler. Perşembe günü Karpaty maçından çıkacak sonuç Rijkaard için hayati önem taşıyacak artık.
Bursaspor ise kaldığı yerden devam ediyor. Sivasspor'un akıbetini uğrar mı sorularını tozlu raflara gömmek bir yana, istikrarlı ve karakterli oyunlarıyla 'devrime devam mı' sorularını gün ışığına çıkartıyor.

Stat
Ali Sami Yen

Hakem
Abdullah Yılmaz

Yardımcı Hakemler
İsmail Köse-Gökhan Memişoğlu
Dördüncü Hakem
Mürvet Sezer

-11'LER-
Galatasaray
Ufuk, Ali Turan, Neill, Servet, Hakan Balta, Barış, Mustafa Sarp, Ayhan, Kewell, Arda, Baros

Bursaspor
Ivankov, Ali, Ömer, Stephanov, Vederson, Volkan Şen, Hüseyin, Ergic, Batalla, Ozan, Sercan
 


Mert

Mert

Üye
Bursa Sivas a benzemedi. 3 büyüklerin işi zor.
 
Revengeful

Revengeful

Emekli Yönetici
Açmayın şöyle konular yaramıza tuz basmayınnnnn!!! :d:
 

JayJayyy

Üye
ts yada fb ikisi arasında yariş
 
TuRkiShCowboy

TuRkiShCowboy

Emekli Yönetici
Hoooobaaaa :ehe
 
Mert

Mert

Üye
Fenerin durumu sanki çok iyi :D
 

Lacrymosa

Üye
Ben Fenerbahçeliyim ama Elano, Kewell, Arda, Baros, (geçen sene: )Jo, Dos Santos gibi oyuncuların olduğu bir kadro nasıl bu kadar kötü oluyor anlamıyorum.
 
Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
geçmiş olsun.kötü başlangıç iyi değil.
 
Aksi

Aksi

Üye
adamlar takıma bakmak yerıne,cebine para indirmenin planını yapıyorlar..
neymiş genç,yetnekli,kendini kanıtlayck oln futbolcu alackmış,pinoyu gönderinde ,mahalle maçlarına alalım yedek olarakkeitayı sattınız...:off:
bu sene yaptğınız eni yi şey ANKARA GÜCÜ SAĞLIK EKİBİNİ getirme oldu...
artk bişey demiyorum..sadece.
YÖNETİM
;TARAFTAR MI İNSİN SAHAYA KAZANMAK İÇİN....
??????????
Bu hocayla bu yonetımle bu ıs yurumez..
Bu puanları cok arıcaz cokk..
yazıklar olsun vala...
cok sinirliyim :off::off::off::off:
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Galatasarayda çöküş devam ediyor.Yönetimsel hataların sonucudur bu .
 
Atakan

Atakan

Üye
Tatil dönüşü yaptığına bak takımın. Allah kahretsin, başka diyecek birşeyim yok.
Formayı iade etmezsem de ne olayım.. Keita gitti Pino, Serdar geldi. Delirmemek elde mi ? Kaleci desen problem. Sağ kanat hiç yok. Bu kadar kötü olabilir, bir takımın kanat kısmı. Siz Avrupa'ya da veda edin bakalım, o zaman neler olacak. Allah kahretsin yine söylüyorum ..
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Beşiktaşta 2 0 yenildi ama iki maçıda izledim galatasaray büyüklüğüne yakışmayacak bir futbol gerçekten...
 

Perfect!

Üye
bizede yönetim istifa demek düşüyo
 
Aksi

Aksi

Üye
bız yırtsak bı taraflarımızı onların umrundamı ?
anca ızlesınler oturdukları yerden..
 
arslansem

arslansem

Üye
Siz oynayın Polat-Sezgin!!!
Bu aralar dikkatimizi çeken bi marş var son dakikalarda Sami Yen de söylenen..
Sen oyna Polat sen oyna..Sen oyna Sezgin sen oyna..
Haydi bakalım gözünüz aydın.Avrupa ıkına ıkına devam ediyor,bitti bitecek.Ligde 2 maçta sıfır puan.Sami Yen de 3 maçta daha galibiyet yok.Yazık bu seyirciye yazık bu kadar emeğe.Yazık sizin gibi futboldan zerre kadar anlamayan beyinlere...
2010 Mart ayında Galatasaray kongresinde Polat ve ekibinin yönetime devam etmemesini istiyordum.O sıralar herşey yolunda gibiydi.Lig iddaamız devam ediyordu,Avrupadan elenmemiştik.Herkes Polat ve ekibinin tekrar göreve gelmesine sevinirken ben üzüldüm.İnşallah düşündüklerim gerçekleşmez.Olan oldu..
Şimdi herkes Galatasaraydan bi galibiyet,bi silkelenme bekliyor ya daha çok beklerler!Ben bunları umursamıyorum.2 maçta puan alamamak dünyanın sonu değil 3 puanlık sistemde.Ben geleceği düşünüyorum.
Burada sadece 1 hafta var transfer döneminin bitmesine.Bu takıma daha bırakın transfer yapmayı geçen sene var olan oyuncularını üstüne satıp lige devam ediyor.Şaka gibi..Resmen dalga geçiyorlar.
Bu takımı artık transfer de kurtarmaz.Hangi mevkiiye hangi kurtarıcıyı alacaksınız?Kim ne kadar adapte olacak.Kaç hafta sonra uyum sağlayacak Allah bilir.Tabii bi de nerde sakat,ucuz futbolcu varsa tut getir.Bugün 2 yabancı aldın ikisi de evlerinde uzanmış maç izliyorlar.
Galatasarayın düştüğü şu durumlara bakar mısınız?Kabustan öte..
Şu dakikadan itibaren söyleyebilirim ki Galatasaray da istifa ya da istifalar yakındır :oke: Başkan ve ekibinin istifa edeceğini zannetmiyorum.Daha çok işleri var!
5.resmi maçında da Galatasaray futbol olarak bir adım dahi ilerleyemedi geçen seneye oranla.Daha haftaiçi Avrupa maçı var.Çok zorlu!Barcelona gibi geliyor artık her takım bize!
Koskoca Galatasaray futbol takımının vizyonuna yıllardır tek bir katkı sağlayamayan yönetim..Buyrun cenaze namazına...
 
Esendağlı

Esendağlı

Üye
Bu ilk haftalar sürpriz sonuçlara gebedir aldanmamak lazım.herşey 10.haftadan sonra belli olmaya başlar.
 
Consul9

Consul9

Üye
bu takıma herşeyden önce iyi bir kaleci lazım...
ama şunuda söyleyim bugün oynadığımız futbol karpaty ve sivas maçlarına göre çok iyiydi ilk gol şaka gibi volkan şen 3 oyuncumuzla dans ediyor we kaleci; içerde 3-4 oyuncumuz olmasına rağmen topu almaya çalışıyor :@ ki alamıyor gol 0-1.. ikinci golde mecbur olarak takım gol atmak için ileri gidiyor e tabi kontra yememeniz olanaksız ve 0-2 ancak yinede oynadığımız futbol öyle çok kötü değildi o volkan şenin düdük gelmeden topa elle müdahele etmesi tartışmasız sarıydı.. belki çok daha farklı olabilirdi...
ancak şunuda belirteyim daha 2.haftadan şampiyonu seçmenin saçmalık olduğunu düşünüyorum elbet diğer takımlarında puan kaybedeceği maçlar olacaktır:oke:
şuan erken yönetim istifa flan etmez adnan bey transferi zamanında yapmadı şimdi yapsa bile oyuncunun takıma ve ülkeye alışması biraz zaman alır..

iyi geceler...​
 
'Maxi Genç

'Maxi Genç

Üye
asLan aç kaLdı :kop:
 
haltie

haltie

Üye
    Konu Sahibi
Galatasarayın düzelmesi gerçekten zor iki adam alındı bir dünya para verildi sakat adamlar :s bu transferleri yapanlar ,keitayı yollayıp pino serdar özkan gökhan zan lorik canayı alanlar hatalıdır.Haldun üstüneli istifa etirenler suçludur
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt