GALATASARAY 0-1 ESKIŞEHIR (yorumlar)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
GALATASARAY 0-1 ESKIŞEHIR (yorumlar)
Uefa kupasında kendi evinde 2-0 öne geçtiği karşılaşmayı sürpriz bir şekilde 2-3 yenilerek kapatan Galatasaray UEFA defterini kapattı. Bütün dikkatleriyle artık lige döndü. Yorgun ve moralsiz olan Galatasaray bu hafta ligin flaş ekiplerinden olan Eskişehir karşısında ne yapar. Bu maçın hakkında yorumlarınız nelerdir.

Bir suprizde ligde yaparak kendi evinde ligin flaş ekibi Es es'e 1-0 malup oldu. Alınan yenilginin Eskışerden olmasından çok 10 kişi kaldıktan sonra golü yemesi maça damgasını vurdu.

ZIRVE DEĞIŞMEDI

Zirveden galip çıkmayınca zirve de değişmedi. Sivas ile Beşiktaş birer puan alarak rakiplerini 1 puan daha geriye bıraktılar.

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Bu mac cok gollü olacak....

arslansem

arslansem

Üye
Bu maç 3 ihtimalli..Avrupa dan dönüşlerimiz hep sıkıntılı olmuştur

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Bu maç üste gitmez benden söylemesi

Lion's Claw

Yorgunuz,sakatımız fazla,moralimiz bozuk ama Galatasaray galibiyete yakın.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Maç üste gitmedi üst diyen arkadaşlar üstüne basa basa dedim.. Üstüne Es-Es Ali Sami Yen de Galatasaray ı devirdi .. EskişehirSpor u tebrik ediyorum 1o kisi kaldığı maçı aldı helal olsun ne diim başka.. GalataSaray a da geçmiş olsun .. Böyle olmamalıydı ama işte ..

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Cim Bom durdurulamıyor (!) ( : Konusundada yazdım ama burdada belirtmek isterimki....:

Ya bu Galatasarayı ve Medyayı anlamıyorum bu macın kaybedilmesinin en önemli nedeni Uefadan morali bozuk dönen takımın macta bir türlü golü bulamaması ve Eskişehirin attığı goldür eee bu golüde 9 kişiyle attıklarından düşünün siz Gs li oyuncuların mactaki durumunu gercekten büyük bir travma....:(:(
Ama asıl neden psikolojik ::oke:
Sen tut atladığın her turun senin için maddi ziyan olduğu Uefayı önemse onun yerine 1. olup Şampiyonlar ligine direk gruplarda başlayacağın ve 8 milyon euroyu direk ayak bastı parası için alacağın Turkcell süper ligi önemseme......:nono::nono:
+Buna Uefadaki başarısızlığının neden olması ayrı bir talihsizlik....:(
Lafın özü Uefayı cok önemli bir durummuş gibi gösterip Ligi 2. plana atan düşünceye yazıklar olsun.Bu düşünceyi geliştiren Medyaya Ve Gs Yönetiminede ders olsun....:vur
Bordeaux ve Hamburg teknik direktörleri bile Kendi liglerinin Uefadan daha önemli olduğunu dediklerinde gülenler cok büyük bir yanılgıya düşmektedirler...:nono:
Günümüzde Futbol=Para,Uefa=Ziyan,Lig 1.liği=Şampiyonlar ligi grupları+en az 8 Milyon Euro kar

Denklem cok basit üzülmeye değer hiç bir sey yokmuş....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt