telefonunuzun csc kodunu ogrenin ve telefonunuza uygun romu bulup indirin
Galaxy S4 Ububmf3/ubmf8/xxubmea /xxubmg9 Türkiye Jb Factory Firmware(4dosyali Wipe) bunun sadece i9505 olani
Teşekkür ederim kardeşim, lakin dosyalar silinmiş. Gerçi zaten sayfada
Sadece 9500 Cihazlar içindir yazıyor. Benimki i9505.
Birkaç sorum var (Siz olsaydınız ne yapardınız?):
1- Yakında Android kitkat sürümü yayınlanacak onu beklesem, güncelleme ile telefonu Android Kitkat'a yükselttiğimde, telefon orjinal duruma geçer mi?
2- Telefona hazır rom yüklenmişken, root yapsam (kin nasıl yapılacağını bilmiyorum) bana faydası olur mu? Şarj sorunum düzelir mi?
3- Telefona odin ile rom yükleyebilirsem yüklenmiş olan imei numarası uçar mı? Gerçi uçsa bile, 6 ay boyunca yurtdışındayım, Türkiye'ye dönünce pasaporta falan kaydederim artık.
4- Şarj süresi yarıya düştü ya acaba benim telefonda batarya şişmiş olabilir mi? Şekil olarak bataryada bir değişiklik yok ama, s4'lerin kronik problemi batarya şişmesi imiş. Bu da bir ihtimal olabillir. Sizce?
Telefonu akşam şarj ediyorum. Uyandığımda şarjı %75 e falan düşmüş oluyor. Cihazın şarjı -çok az kullanmama rağmen- 12 saatten fazla gitmiyor. Daha önce bu şekilde kullandığım zaman 24 saate yakın gidiyordu şarjı.
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
uygun rom u indir download modunda odin ile yükle
Teşekkür ederim verdiğiniz linkte orjinal rom'u buldum. Yukarıda açıkladığım sebeplerden dolayı yükleyip yüklememekte kararsız kaldım.