Telefon Tavsiyesi G7 mi zenfone 2 mi

Sponsorlu Bağlantılar

Aybars1979

Aybars1979

Üye
G7 daha kibar duruyor, arayuzu daha guzel, kulanisli. Zenfone 2 ise 4gb ram tek artisi bu diye dusunuyorum, sizce hangisini almaliyim. Kac sene kullanabilirim bu cihazlari ?
g7 ve zenfone 2 arasındaki fark sadece 2gb ram değil biri fhd 400ppi diğeri hd 267ppi ayrıca işlemciler arasında eminim %100 performans farkı vardır. g7 fiyatına şuan snap800 lü cihaz alırsınız şuan g7 fiyatı pahalı donanımına göre.

Polymath

Polymath

Üye
g7 ve zenfone 2 arasındaki fark sadece 2gb ram değil biri fhd 400ppi diğeri hd 267ppi ayrıca işlemciler arasında eminim %100 performans farkı vardır. g7 fiyatına şuan snap800 lü cihaz alırsınız şuan g7 fiyatı pahalı donanımına göre.

Donanim olarak fark var fakat tasarim ve bataryada zenfonu ezer. Ayrica günlük isi sosyal medya olan oyun oynamayan bir insan ha snapdragon 820kullanmis ha 410 cok farketmez.. G7nin ekran kalitesi oldukca iyi ve hd olmasinin sebebi batarya performansini korumak. İddia ediyorum piyasadaki en iyi sarji giden telefon. Bir bakin etrafiniza ornegin huawei mate 7 4100mah bataryaya sahip. Hangi amiralde var bu batarya??

Huawei g7 900 tlye kadar rahat bulunuyor. Snapdragon 800 islemcili bu fiyata sifir kvk fln garantili tel soylermisin?? G7 nin yerine belki sony m4 aqua alinabilir aralarinda 150tl fark var.

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Donanim olarak fark var fakat tasarim ve bataryada zenfonu ezer. Ayrica günlük isi sosyal medya olan oyun oynamayan bir insan ha snapdragon 820kullanmis ha 410 cok farketmez.. G7nin ekran kalitesi oldukca iyi ve hd olmasinin sebebi batarya performansini korumak. İddia ediyorum piyasadaki en iyi sarji giden telefon. Bir bakin etrafiniza ornegin huawei mate 7 4100mah bataryaya sahip. Hangi amiralde var bu batarya??

Huawei g7 900 tlye kadar rahat bulunuyor. Snapdragon 800 islemcili bu fiyata sifir kvk fln garantili tel soylermisin?? G7 nin yerine belki sony m4 aqua alinabilir aralarinda 150tl fark var.
lg g2 32 gb lg türkiye garantili işinizi görürmü 150tl hediye çeki ile birlikte dediğiniz fiyatlara geliyor buyrun,

Polymath

Polymath

Üye
lg g2 32 gb lg türkiye garantili işinizi görürmü 150tl hediye çeki ile birlikte dediğiniz fiyatlara geliyor buyrun,

Bu linki atacagini biliyordum: o 150tllik ceki sadece yaptigin alisverislerde kullaniyorsun. Yani al sana kullan diye vermiyor hepsi burada :)) ona bakılırsa huawei g7 yi sana 800tlye malbilirim yine fark acilir?? lg g2 dedigin telefon sorunlu bir cihaz.. 80 90dereceleri goren bir telefon.. Bundan onceki cihazim g2 idi ayrıca... Ve fiyat farki fazlasıyla devam ediyor..

Aybars1979

Aybars1979

Üye
Bu linki atacagini biliyordum: o 150tllik ceki sadece yaptigin alisverislerde kullaniyorsun. Yani al sana kullan diye vermiyor hepsi burada :)) ona bakılırsa huawei g7 yi sana 800tlye malbilirim yine fark acilir?? lg g2 dedigin telefon sorunlu bir cihaz.. 80 90dereceleri goren bir telefon.. Bundan onceki cihazim g2 idi ayrıca... Ve fiyat farki fazlasıyla devam ediyor..
hocam aradaki fiyat farkına lg g2 32gb alınır artıları

+32 gb
+%6 ekran/gövde oranı g2de daha iyi
+işlemcileri söylemeye bile gerek yok
+kamradaki diğer farkları geçiyorum g2 de optik görüntü sabitleme büyük bir artı
+wifi bağlantı özellikler g2de daha fazla
+NFC
+pek çok kişinin istediği OTG yi sanırım g7 desteklemiyor(sanırım)
o yüzden g2 daha ağır basıyor 100-150tl fark için neden g7 alınır?? lg g2 nin serviside okuduğum kadarı ile daha iyi bozulursa lg g3 veriyorlar yerine :D

ha birde sar değeri g2 ye göre g7 ninki korkunç nükleer santral gibi. :ah

Polymath

Polymath

Üye

+32 gb
+kamradaki diğer farkları geçiyorum g2 de optik görüntü sabitleme büyük bir artı
+NFC
o yüzden g2 daha ağır basıyor 100-150tl fark için neden g7 alınır?? lg g2 nin serviside okuduğum kadarı ile daha iyi bozulursa lg g3 veriyorlar yerine :D

G7 artirabilir hafiza 16gb+ 64 gb
G2 ekran kirilma olasılığı ve sararmi ihtimali daha fazla..
G2 kamerasindan bir cacik.olmaz ki g7 kamerasi daha iyi. Optik sabitleme birseye yaradigi yok kamera kalitesiz helede g2nin grce çekimleri rezillik..
Wifide ne gibi bağlantı farklari var Allah askina bunu mu soyluyorsun:)
Ayrica g7de nfc ve otg destegi var..
Sar degeri olarakda cift anten teknolojisi var g7de. Zor koşullarda iki anten devreye girerek sar degeri yukseliyor ama normal kosullarda yarisi kadar:)) ve ayrica g7 ye sar degeri yuksek diyen iphone a hic bulasmasinn..

G2nin ekran islemci ve gpu haricinda hic bir fazlaso yok g7ye gore. Diger hepsinde g7 derim. Bu benim fikrim ve kullandim ikisinide.. Senden bu konuda daha tecrübeliyim..

Bu farklarda oyun oynamayan birisi degilseniz goz ardi edilebilir ki fiyat farki 200tl..

Batarya performansi yuzde 30 daha fazla ayrica

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye

+32 gb
+NFC

G7
1-16+ hafıza kartı (64gb)
2-Bu tmm.
3-Bu da tmm sayılır ısınmayı saymassak.
4-Kamera kesinlikle G7 daha başarılı hem ön hem de arka da.Özellikle ön kamera süper.
5-Ne gibi fark var anlamadım.
6-NFC G7'de de var
7-OTG desteği G7'de de var.
8-Sar değeri normalde 0,65 den daha fazla değil sadece dağ-bayırda zor çeken yerlerde telefonla konuşurken 1.30 a çıkıyor.
Bunların haricinde G7 daha kaliteli,sorunsuz,şarjı daha iyi,arayüz daha başarılı.
G2 ise oyun performansı daha iyi,boyut olarak daha ideal,ekran kalitesi daha iyi.

Oyun performansına gelecek olursak G7 G2 nin oynattığı oyunların %98 ini oynatır ama G2 de grafik kalitesini en yüksekte oynarsın G7 de ise ya düşükte ya da orta ayarda.

G7 hakkında sormak istediğin birşey varsa cevaplayabilirim.

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
Zenfone 2 ile kıyaslayacak olursak;Performans yönünden Zen2 alır götürür.Onun haricinde Zen2 kullanmadığım için pek birşey diyemiyecem.
Ama batarya,arayüz,kalite,ısınma,selfie ve boyut yönünden G7 daha üstün.
Eğer boyutları ve tasarımı senin için sorun değilse Zen2 daha iyi bir tercih olacaktır nede olsa yeni bir telefon ve daha güçlü fiyat farkıda çok sayılmaz.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.

Kurtizcisi

Kurtizcisi

Üye
Arkadaşlar sizin aklınız alıyor mu 1000 tl ye daha hiçbir telefonda olmayan 4 gb ram ? Bu performansı ne kadar etkiliyor olabilir sizce ? Önemli olan işlemci. Arkadaş telefonu sen kullanacaksın görünüşü hoşuna gitmezse zaten uzun süre kullanamazsın. Asus kalas gibi telefon üretmiş reklamı ise "4gb ram" . bazı konularda görünüş sistem özelliklerini geçer o telefon şekilsiz olursa kimse beğenmez. Telefonda ısınma olaylarına dikkat et arkadaşta belirtmiş zaten. Onun dışında dikkat etmen gereken şey telefon gerçekten o performansı veriyor mu? Karar senin sonuçta sen kullanacaksın.

• Beğen
Tepkiler: TahtalıKöyünMarangozu

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
Herkese yorumlari icin tesekkur ederim :D Yardim icin elinizden geleni yaptiniz ben g3 aldim ahhsahd

deananosami16

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkur ederim, fazla isinmiyo ama 5-5.30 saat kullanim aliyorum az mi ?

TahtalıKöyünMarangozu

TahtalıKöyünMarangozu

Üye
Normal gibi benim g7 8-9 saat alıyor g3 ün ekranı işlemcisini düşünürsek normal.

Takipçi Satın Al

Üst Alt