G600 var lütfen yardım

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
c_yangoz

c_yangoz

Üye
    Konu Sahibi
G600 var lütfen yardım
G600 de nasıl resim üzerinde zoom yapacağız
yardıımcı olusanız sevinirim
resime bakarken zoom yapamıyoruz

twenn84

Üye
bildiğim kadarıyla zoom yok dostum

omeraydo

omeraydo

Üye
bende de G600 var malesef zoom olayı sadece BMP formatındaki resimlere yaptığını keşfettim onun dışında başka bi formatta zoom bulamadım

blackss

Üye
uygulamalar bolumunde resimleri düzenle var 6 numaralı tus yani crop yazıyor ona basarsan zoom yapılıyor.. bende telefon bi hastalık ama bu hastalığımı g 600 kesti bakın cok sık telefon değiştiren arkadaslar bilirler hemen hemen her ozellik aynıdır ama bu telefonda bi kac ozellik fazla bunlardan bi kacını sayayım radyoda dinlediğin sarkıyı kayıt edebiliyorsun ve kayıtı dinlediğinde ses cok net cıkıyor güvenlik te mobil izleyici calındığında kimseye yar olmaz telefon:) kendi temanı olustur var buda telefonu tamamen kişiselletşirir . samsung g 600 modeli uygulama oyun ve program yükleme konusunda bütün diğer modellerden farklıdır oyun ve uygulama yuklemek cok basit yalnız uygulama ve oyun bulmakda zorlanabilirsiniz :)

anamurluu

Üye
blackss kardeş bendede g600 var program, oyun ve kendi yaptığımız tema dışında tema bulabileceğimiz bi link verebilirmisin veya sende bu konuyla ilgili bi arşiv varmı acaba teşekkürler

Gokhan_NL

Üye
zedge.com var arkadaslar

acinar66

acinar66

Üye
:nono::nono::nono::nono::nono: abi yanlışın war o zedge.com diil ki
çok güzel bi site

aga341

Üye
arkadaşım zoom yapmak için resmin üstüne gel ve ses açma tuşuna bas

cengiz1212

Üye
Yandaki ses yükseltme okuyla + vea - zoomlayabilirsin

@n!wa+*R

@n!wa+*R

Üye
saol kar

kardeş güzel yardım ederim sana:@bir daha yapma kareş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt