09erbaa
Üye
-
Konu Sahibi
-
KatılıyorumBenim kabloda sorun yok çatır çatır çalışıyor @Jelly Beanci nasıl orjinal parçası olmaz koca LG nin? İnanmak güç. Emin misiniz? Hangi şehirde yaşıyorsunuz? İhtiyacım olmadığından hiç bakmadım ama kesinlikle vardır koca firmanın en son amiral gemisinin her türlü parçası vardır diye düşünüyorum
peki ayni hizdami sarj ediyo samsung kablosuylaKatılıyorum
Benim kabloda hala çatır çatır çalışıyor
3 tane orijinal samsung kablosu eskitti
Aynen kardesim cok sıkıntılı duzgun bulmasi dedigin kablolara bakicam getirirken gumrukte takilir mi kabloAliexpress de Vention diye bir marka var 24K usb orjinal kablo alırsanız sorununuz çözülür. Nillkin firmasının USB Kablosu var. Oda çok kaliteli. Aliexpress üzerinden bakın ve alın derim.
Türkiye de adam gibi usb kablo bulmak mesele. .
telefon bazen kendini usb den şarj olmuş zannedip o uyarıyı veriyor, kabloyu çıkarıp takmak yeterli [emoji2]valla ben şaşırıyorum gayet hızlı şarj ediyor benim telefonu kedi şarj cihazı. ancak dün bir bildirim geldi daha hızlı şarj etmek için falan bir şeyler yazıyordu ne oldu anlamadım kapattım açtım düzeldi yine canavar gibi şarj ediyor
bilgisayara takmıştım orada kaldı sanırım teşekkürlertelefon bazen kendini usb den şarj olmuş zannedip o uyarıyı veriyor, kabloyu çıkarıp takmak yeterli [emoji2]
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?