G3 mü z3 mü

Sponsorlu Bağlantılar

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
G3 mü z3 mü
Merhaba arkadaşlar babama turkcellden tarifeye ek telefon alacağız paketine göre ikiside aynı para babam şarjı çok gitsin ve kamerası iyi olsun istiyor z3 mü almalıyız yoksa g3 mü lütfen başka telefon önermeyin ikisi arasındayız

Mesut Aktaş

Mesut Aktaş

Emekli Yönetici
z3

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Z Daha Sonra Çıktı Daha Avantajlıdır Bence Ama Çoğu Kişi Su Geçirmezlik Vsden Şikayetçi Çoğu Kapaklar Çıkıyor Mkıyor ONa Göre AL Bence

byAndroid

byAndroid

Üye
Z3 ve z3 compcat

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Niçin z3 sadece sonra çıktığı için mi yani artıları eksiler ne g3 e göre

Sertug1991

Sertug1991

Üye
LG G3 Isınma ve şarj sorunları var bence z3

• Beğen
Tepkiler: Rainesto
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Niçin z3 sadece sonra çıktığı için mi yani artıları eksiler ne g3 e göre
İleriye Doğru Şarj Kapağinin Kulaklık Kapağinin Gevşemesi Yorumları Okursan ANlarsın Adam 5 Ay Geçti Aradan KapaklarAralıklı Duruyor Diyor Su Kaçarsa İçine Dünyanin Parasi

• Beğen
byAndroid

byAndroid

Üye
Artilarina gelince g3 teki 2k erkan cok sacma ve cihaz performansli calismiyor bataryada z3 un yaninda tartisilmaz bile z3 e gelecek olursak batarya cok iyi kamera daha iyi su ya ve toza dayanikli toz gecirmiyor hatta guncelleme destegi daha iyi olur diye dusunuyorum xperia z bile android L aliyorsa z3 un daha yolu cok

• Beğen
DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
Artilarina gelince g3 teki 2k erkan cok sacma ve cihaz performansli calismiyor bataryada z3 un yaninda tartisilmaz bile z3 e gelecek olursak batarya cok iyi kamera daha iyi su ya ve toza dayanikli toz gecirmiyor hatta guncelleme destegi daha iyi olur diye dusunuyorum xperia z bile android L aliyorsa z3 un daha yolu cok
Rakiplerinde 2K Ekran Yok Özellikleri Bi Şekilde Arttırmali Yapacak Bişey YOk Bence Z3 Ama Dediğim Gibi Sıkıntılı Cihaz Biraz

byAndroid

byAndroid

Üye
Rakiplerinde 2K Ekran Yok Özellikleri Bi Şekilde Arttırmali Yapacak Bişey YOk Bence Z3 Ama Dediğim Gibi Sıkıntılı Cihaz Biraz
2K erkanin bircok eksik yonu var ama daha cok sarz yiyor daha cok ram harciyor vs.

DarkredBlue61

DarkredBlue61

Üye
2K erkanin bircok eksik yonu var ama daha cok sarz yiyor daha cok ram harciyor vs.
Onunda Hastasi Vardir Bence Adam LCDye Filan Bağliyorsa Tamam İşte Yemede Yanında Yat Bide OTGden Bir Klavye Fare Mis

Rainesto

Rainesto

Üye
    Konu Sahibi
Z3 siparişini verdik konu kilitlenebilir

• Beğen
Tepkiler: byAndroid
byAndroid

byAndroid

Üye
Hayirli olsun

• Beğen
0MG90

0MG90

Üye
Hayırlı olsun Z3 daha iyi
Kapak sıkıntısını da manyetik şarj kablosu ile çözebilirsiniz, sıkıntı değil o. Bilgisi olmayan sallamış.

Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Bana kalsa Z2 de G3'den iyi.

• Beğen
sLeepLe

sLeepLe

Üye
bencede z3 alın şarjı daha uzun gider çünkü g3 te 2k ekran var şarjı etkiliyor ve performansta da etkiliyor 1080p ekran olsaydı tartışılabilirdi. benim kararım z3 yönünde

• Beğen
Furkan Emekli

Furkan Emekli

Üye
Zaten Z2 ile Z3 arasında büyük bir fark yok bence. İşlemci olarak da SnapDragon'un AC'li modeli var Z3'te.

byAndroid

byAndroid

Üye
Bisey merak ediyorum z2 mi alirsiniz z3 compact mi

Üst Alt