Telefon Tavsiyesi g3 mü g2 mi alinmali?

Sponsorlu Bağlantılar

Darqos

Darqos

Üye
1.460 nerede? Daha geçen baktım birkaç sitede 1.250-1.350 arası idi. Ortalama 1.300 lira telefon şu an
G3 Fiyatlarına bakabilirsin Keşke 1200 olsaymış :D 1.320 TL civarı

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
Isınma sorunu tüm cihazlarda var amiral dedigimiz cihazların hepsini kurcalayın bunu göreceksiniz.Devasa frekanslardan söz ediyoruz 2 ghz'in üzerinde rakamalar.G3 kasmıyor ve batarya konusunda kötü degil evet G2 kadar iyi degil ama kötü de degil çünkü G2 çok iyi batarya konusunda.
G3 almanı tavsiye ederim belki kalite olarak G2 ile fark yok denebilir ama hissiyat açısıdan güven veren premium bir cihaz G3.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
G3 Fiyatlarına bakabilirsin Keşke 1200 olsaymış :D 1.320 TL civarı
ortalama 1.300 dedim ama :D en üst segment cihazını bu fiyata satıyor LG üst modeli hala çıkmadı bence çokta iyi yapmış samsung ve apple ile yarışma konusunda önemli bir adım uygun fiyat ve donanımı açısından tercih edilebilir güzel bir cihaz

Darqos

Darqos

Üye
ortalama 1.300 dedim ama :D en üst segment cihazını bu fiyata satıyor LG üst modeli hala çıkmadı bence çokta iyi yapmış samsung ve apple ile yarışma konusunda önemli bir adım uygun fiyat ve donanımı açısından tercih edilebilir güzel bir cihaz
Lg telefonda çok başarılı bence Hem çok ucuzda

BlackhoviX

Üye
Biraz klasik bir cevap olacak ama G4ü bekle para varsa. Yok bu civalarda arıyorum dersen G3 32GB çak gitsin. Unutmadan Z2ye de bir bak derim.

Polymath

Polymath

Üye
Yav g3 e ısınıyor diyenler g2 kullandı mı ? G2 de ısınıyor. Bariz şebeke problemi var telefonda. Çekmiyor 3g si. Rezillik yani. Şarj olarak iyi olabilir ama bu yeterli değil. Bu ikisi arasında g3 ama bence sony z2 ye filan bakın pişman olmayın...

Darqos

Darqos

Üye
Yav g3 e ısınıyor diyenler g2 kullandı mı ? G2 de ısınıyor. Bariz şebeke problemi var telefonda. Çekmiyor 3g si. Rezillik yani. Şarj olarak iyi olabilir ama bu yeterli değil. Bu ikisi arasında g3 ama bence sony z2 ye filan bakın pişman olmayın...
g4 düşünülür ama Sony asla almam sevmiyorum z3 hariç tabi , Teknoloji hızlı ilerliyor Daha neler çıkcak :)

Polymath

Polymath

Üye
g4 düşünülür ama Sony asla almam sevmiyorum z3 hariç tabi , Teknoloji hızlı ilerliyor Daha neler çıkcak :)

Dostum madem g4 bile düşünüyorsunuz. O telefon 2 bin liradan aşağı gelmez. HTC m8 filan alın yani. Yada Samsung s5 :) Bizi yine yoruyorsun haha

El~PisToLeRo

El~PisToLeRo

Üye
M8 ve S5 ile G4 ayni düzeyde olacak gibi dusuncelere kapilanlar mi var?

G3 alinabilir.Beklemek istiyosan en gec mayis desek G4 tanitimi icin Türkiyeye gelmesi hazirani bulur iyi ihtimalle.
S5 ve M8 icin butce sisirmeye gerek yok Z2 ve G3 arasinda karar vermeni öneririm.G2 de de sikinti yok ama G3 daha guncel bir model.

Üst Alt