note 3 daha üstün bi cihaz lolipop ocak ayının ilk haftası gelecek görünüşü note 4 gibi olacak ben lolipopu kullanıyorum cok güzel bi görünşe sahip suan. şarj konusunda tam emin değilim ama g2 daha fazla ekran süresi verecektir ona göre terchini yapTesekkurler. Bende note 3 var. Telefpnu babam alicak g2 yi. Sizce hangisini kullanmaliyim note 3 mu g2 mi iyidir?
Kesinlikle note 3Tesekkurler. Bende note 3 var. Telefpnu babam alicak g2 yi. Sizce hangisini kullanmaliyim note 3 mu g2 mi iyidir?
Aslında ever şuan g3 1.460 tl mantıklı düşünmek gerekirse haklısın bir yandan Batarya yetmez aga 3000 mAHG3 al gitsin sakız parasına düşmüş bu saatten sonra niye g2 alasınki. 2 bin liraya sattıkları telefon 1 200 liraya kadar düşmüş hemde daha üst modeli çıkmadan. Ben note 3 alırken 2 bin liraydı note 4 çıktı benim telefon hala 1 400 1 500 ama g3 o kadar ucuzlamışki geçen bürodan iki kişi aldı şaşırdım fiyata.
Batarya ve ısınma sorunu vrLG G3 şuanda oyunlarda sıkıntı çıkarmayacaktır çünkü daha hiçbir oyun 2k desteklemiyor.
1.460 nerede? Daha geçen baktım birkaç sitede 1.250-1.350 arası idi. Ortalama 1.300 lira telefon şu anAslında ever şuan g3 1.460 tl mantıklı düşünmek gerekirse haklısın bir yandan Batarya yetmez aga 3000 mAH