Telefon Tavsiyesi g3 mü g2 mi alinmali?

Sponsorlu Bağlantılar

iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
g3 mü g2 mi alinmali?
Arkadaslar sizce hangi telefon alinmali. G3 un 2k ekrani oyunlarda falan kasma yapar mi?

cici60

cici60

Üye
g3 16gb kullandım oyunu bırak menüde kasıyodu(4.4.2de) g2 daha iyi ve stabil daha hızlı antutuda öndeydi 4.4.2de şarj konusunda da g2 önde maximum g3 de 5 saat ekran süresi aldım ben. tasarıma kanıp g3 aldım g3 pişmanlıktır. modern combat 5de 5dk oyundan sonra çok ısınıyo acayip kasılıyo trafic racerde bile ara ara kasıyo. s5 tasviye ederim lolipopla perföc oldu ama illa iki cihaz arası hangisi diyosan g2 32 al derim g2 ye g3 romu kurup aynı görüşünü alabilrsn hem ayrıca g3 piyasası çok düşüyo 2000ile başladı 1300 e kadar indi fiyatlar buda aklında bulunsun

• Beğen
Tepkiler: iphonedoocu ve The SLayeR
iphonedoocu

iphonedoocu

Üye
    Konu Sahibi
Tesekkurler. Bende note 3 var. Telefpnu babam alicak g2 yi. Sizce hangisini kullanmaliyim note 3 mu g2 mi iyidir?

• Beğen
Tepkiler: cici60

baran1546

Üye
kardes uzak dur lg pismanliktir sebeke sorununu
cozemedim satop kurtuldum

• Beğen
cici60

cici60

Üye
Tesekkurler. Bende note 3 var. Telefpnu babam alicak g2 yi. Sizce hangisini kullanmaliyim note 3 mu g2 mi iyidir?
note 3 daha üstün bi cihaz lolipop ocak ayının ilk haftası gelecek görünüşü note 4 gibi olacak ben lolipopu kullanıyorum cok güzel bi görünşe sahip suan. şarj konusunda tam emin değilim ama g2 daha fazla ekran süresi verecektir ona göre terchini yap

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
98farom98

98farom98

Üye
Kesinlikle g2 şarj bakımından öndedir çünkü g3 de 2k ekran dez avantaj

• Beğen
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
g2 32 gb al
ben de bu soruyu kendime sordum ve g2 aldım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
G3 alsın. G2 kalitesiz plastik damacana plastiği gibi

byAndroid

byAndroid

Üye
G2 32 gn kesinlikle

furkankaya559758

Üye
Kesinlikle G3 32 GB al. Ama başka öneri istersen Sony Z2 veya alabilirsen Z3 öneririm. Hem ekran çözünürlüğü sorunu da olmaz.

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
lazye

lazye

Üye
Bence g2 de alinabilir cihaz arada daglar kadar fark yok ama g3 alinabiliyorsa tabiki g3

• Beğen
Tepkiler: noss_bar
noss_bar

noss_bar

Emekli Yönetici
Bu soruyu aylardır bende sordum ve seçimi mi g3 32gb ten yana kullandım pişman değilim gerek batarya gerek şebeke gerek stabilite kosunda hiç sorun yaşamadım ve iyiki almışım diyorum bundan önceki serilerde kapanma ve şebeke sorunları varmış ama güncellemeyle giderilmiş veya ben hiç yaşamadım 5 gündür içini dışına çıkardım zerre kadar sorun görmedim g2 belki ekran yüzünden daha uzun batarya dayanabilir ama g3 ün g2 den üstün olan hafıza kartı ekran ve hoparlör ü deneyince bu batarya kısmına hiç takılmıyorsun ve %56 lık bir batarya seviyesi 30 dk içinde tam oluyor yani çok hızlı şarj oluyor tabi ben bu cihaza sahip olduğum için biraz ballandıra ballandıra anlaıyorum ama imkanın olursa test iki cihazı farklarını görüp kendin de g3 ten yana karar vereceksin emin ol

• Beğen
Tepkiler: Who_knoxer ve lazye
Darqos

Darqos

Üye
2k Ekran biraz sorun Sürekli oyun oynayan birisine g3 tavsiye etmem hemen ısınır e kadar lg g2 tavsiye ederim

serdar_gs

serdar_gs

Üye
G3 al gitsin sakız parasına düşmüş bu saatten sonra niye g2 alasınki. 2 bin liraya sattıkları telefon 1 200 liraya kadar düşmüş hemde daha üst modeli çıkmadan. Ben note 3 alırken 2 bin liraydı note 4 çıktı benim telefon hala 1 400 1 500 ama g3 o kadar ucuzlamışki geçen bürodan iki kişi aldı şaşırdım fiyata.

• Beğen
Tepkiler: Darqos ve B.A.R.O.N
Darqos

Darqos

Üye
G3 al gitsin sakız parasına düşmüş bu saatten sonra niye g2 alasınki. 2 bin liraya sattıkları telefon 1 200 liraya kadar düşmüş hemde daha üst modeli çıkmadan. Ben note 3 alırken 2 bin liraydı note 4 çıktı benim telefon hala 1 400 1 500 ama g3 o kadar ucuzlamışki geçen bürodan iki kişi aldı şaşırdım fiyata.
Aslında ever şuan g3 1.460 tl mantıklı düşünmek gerekirse haklısın bir yandan Batarya yetmez aga 3000 mAH

askımm

Üye
G3 te g2 de kullandim g2 sarj bkimindan cok iyi su lg3 de ktüleyenleri anlamiyom 2k ekran ktüleyen var sarj tmm etkiliyo ama on numara flim izliom ben oyun pek oynamiom clans of clans top eleven online kafa topu oynuom hic isindigini grmedim suana kadar isiniyo tamam ama en fazla 40 grdum bn dedim oyunlari oynuom bi sikinti yok suan ama akicilik bakimindan lg2 daha iyi sarj olsun ... Lg3 kullaniorum suan

PriZm

PriZm

Üye
LG G3 şuanda oyunlarda sıkıntı çıkarmayacaktır çünkü daha hiçbir oyun 2k desteklemiyor.

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Aslında ever şuan g3 1.460 tl mantıklı düşünmek gerekirse haklısın bir yandan Batarya yetmez aga 3000 mAH
1.460 nerede? Daha geçen baktım birkaç sitede 1.250-1.350 arası idi. Ortalama 1.300 lira telefon şu an

Üst Alt