LG G3 G3 D855/20A 5.0 Lollipop Root Edilmiş (Recovery'den Yükleme)

Sponsorlu Bağlantılar

reaurora

reaurora

Üye
    Konu Sahibi
cmd yi hic bilmiyorum

aydin1237

Üye
Kit kata geri donus yapabiliomuyuz

reaurora

reaurora

Üye
    Konu Sahibi
evet

aydin1237

Üye
5.0 dan eski surume nasil donerim? Stock rom link verirmisinz

reaurora

reaurora

Üye
    Konu Sahibi
duvarina linki yazdim

aydin1237

Üye
Askerde oldugum icin suan mobildeyim link gelmedi ozel msg dan atabilirmisin

yunus.aksu

Üye
Arkadaslar bisey sorucam izledigim bir videoda stump root diye bir programdan lg g3 rootluyor onerir misiniz fark var mi ve lollipop surumunde ise yarar mi

baris1007

Üye
5.0 da isen bunu yüklemeni önermem. bu rom beta gibi birşey zaten. telefonunda custom recovery yüklü ise chupachups'un 2.0 romunu yükleyebilirsin. çok iyi bir romdur ve rootludur.
Lg g3 e imai nasıl atılır general mbl dscovery e atabilidom 2 tane rom dosyadını programa tanıtı p faka g3 32 gb a atma ile ilgili bir kaynak bulamadım yardımcı olursanız sevinirim

aydin1237

Üye
Sanirim imei atmak icin box lazim

baris1007

Üye
Nette hicbir bilgi yok

aydin1237

Üye
Dedigim gibi sanirim imei box ile kiriliyor, pc den yapilabilse keske

reaurora

reaurora

Üye
    Konu Sahibi
Lg g3 e imai nasıl atılır general mbl dscovery e atabilidom 2 tane rom dosyadını programa tanıtı p faka g3 32 gb a atma ile ilgili bir kaynak bulamadım yardımcı olursanız sevinirim
g3 e imei atmak için octopus box gerekir

baris1007

Üye
Pc denmi yapilacak ayrica gmdiscvery gibi rom modem dosyasi gerekirmi

aydin1237

Üye
Gmdiscvery icin modeme gerek yok cihaz rootluysa mobiluncletools ile atiliyor. Mtk cihazlarinda

reaurora

reaurora

Üye
    Konu Sahibi
lg ninde bazi telefonlarina ek cihaz olmadan atiliyor

baris1007

Üye
Octopus box programı ücretli bir programmı ben değişebilirmiyim imai telefonculara versem ayni imaili baska bir telefonA yukluyorlar bendeki eski bir tlfonun imai atmak istiyorum

aydin1237

Üye
Bnm bildigim kadar bilgisayara baglanan bir cihaz ve ucretli oldugunu duymustum

mehmet2144

mehmet2144

Üye
LG G3 LOLLİPOP 5.0 ROOT İŞLEMİ
slm arkadaşlar,bi hafta uğraştım ve sonunda nihayet lg g3 32 gb orjinal ama çakma imeili telefonumu lollipop sürümünde rootlayabildim.yapılması kafa karıştırıcı gibi görünsede aslında olay çok basitmiş.şimdi en kısa şekilde anlatmaya çalışayım sizlere.
1-telefonununz da kitkat rom yüklü olmak zorunda,lollipoptaysanız kitkata geri dönüş yapın(ben de dönüş yaptım)
2-kitkata geçtikten sonra telefonunuza root atın.ya nasıl atalım bilmiyoruz demeyin çünkü purpledark denen program bi kaç entere basma rütuşunuzla telefonunuzu rootlamış olacaktır.yinede kafa karıştırıcı bu diyenler forumlarda ayrıntılı şekilde anlatılmış kitkat rootlanmasını uygulayabilirler.purpledarke-lite linki:
3-kitkatlı telefonunuz rootlandı ise sıra geldi TWRP recovery yüklemeye.TWRP linki:

burda inen zip içindekini telefon ana dizine kopyalıyoruz ve google playdan indirdiğimiz "flashify" adlı programla flaşlıyoruz TWRP yi.
4-sıra geldi lolipop romu yüklemeye.lolipop rom linki :

super su linki:

bunları indirdikten sonra telefon ana dizinine kopyalıyoruz ve google playda indirdiğimiz ""fast boot"" adlı programla telefonu recovery modda başlatıyoruz.
recovery modda TWRP açılacaktır.daha sonra telefona wipe cache ve wipe data yapıp sıfırlıyoruz ve indirdiğimiz roma tıklayıp flaşlıyoruz.rom kısa bi süre sonra yüklenmiş olacak.daha sonra supersu yu flaşlayın ve reboot yapın.işlem bu kadar
güle güle kullanın..
her root ve rom yüklemede sıkıntı çıkabilir,çıkabilecek sıkıntılardan mesul değilim.
ALINTI DEĞİLDİR kendim uygaldım.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: himmgarip ve CV-Aurora
GUNERE$

GUNERE$

Üye
LG G3 Android 5.0 Stock Lollipop Root etmeyi buldum ve çalıştı Buyrun LGDaşlar...

KacakMazot

KacakMazot

Üye
Beyler GUNRRES arkadaşın verdigi yöntemi deneyen varmi olumlumu olumsuz mu ben denedim virüs girdi pcye

Üst Alt