Jelly Beanci
Üye
-
Konu Sahibi
-
Ben stock rom kurmak ve gelecek gumcellemeleri de yuklemek için istiyorum zaten ama yukleme daha %2 de hata veriyor sorun bu ben bu yuklemeyi tam olarak yüklemek için ne yapmam gerekiyorKardes drayvirlari yukle pc ye indirdigin kitkat vs. dosyasini yukleme asamasina geldiginde cvm ile yukle pazar gunu yukledim root vs. Gidiyor
Dene ıstersen@Luck Star bi bakar mısın ? yarın garantiye vermeyi düşünüyorum ama sıfırlayamadım
hata şu youtube dan videoları da izledim %2 den sonra COM3 (artık hangi port da ise onun numarası) yazıyor ve usb işaretinin etfannaaki çember dönüyor bende ise %2 takılıp konu daki hatayı veriyor acaba driver damı sorun var pc demi yoksa kabloda mı anlamadım hangi sürücüve hangi flash tool ile atarsam sorun düzelir
support tool ile kurtarma yapayım dedim 1.6 gb indirdi yine aynı hatayı verdi (support tool içindeki custom romu tanı ve (S/W Cloudy v3.2 yazıyor sorun bu olabilir mi?)
Dene ıstersen
Hepsini indir kir dene bunlarla olmasi lazimLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
3 de varHepsini indir kir dene bunlarla olmasi lazim
hmm okey bi de bunlarla deniyeyimKardes bende farkli sitelerden indirdim hata veriyordu burdan indirdim bir sorun cikarmadi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?