G2 SOFT BRİCK

Sponsorlu Bağlantılar

yigitgonen1

Üye
    Konu Sahibi
G2 SOFT BRİCK
Merhabalar ben g2 modeli cihazıma lineage os custom romunu kurdum fakat bootanim (açılış logosunda) kaldı düzeltmem için recovery moda almam gerekiyor fakat telefonu hiç bir şekilde recovery moda alamıyorum tuş kombinasyonu çalışmıyor bilgisayardan kdz ile stock rom yükleyecektim fakat flashtool vs gibi programlar telefonu görmüyor telefonu bilgisayara bağladığımda windows bu aygıtı tanıyamadı hatasını alıyorum internet üzerinden lg g2 modeli için driverlar kurdum fakat bunlara rağmen telefonu bilgisayara tanıtamadım yardımlarınızı bekliyorum.
 


Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
LG G2 BRİCK KURTARMA (HARD BRİCK)
LG G2 D802 cihazlarımız için brick,reset,bozuk,çökmüş,açılmıyor ve aşağıda sıralamış olduğum nedenler ile bu konudaysanız hemen işlemlerimize başlayalım.

  • Telefonum hiç açılmıyor
  • Telefon siyah ekranda kaldı tepki vermiyor
  • Telefonumun logosu dahi gelmiyor
  • Pil sökülmüş durumda ekranda sarı ünlem geliyor
  • Bilgisayar telefonumu com(),modem yada Qualcomm 9008() olarak görüyor
  • Ve benzeri durumlar..
İşlemlerimiz 64bit işletim sistemlerinde çalışmaz tavsiye edilen sistem yapısı

  1. Microsoft , Windows XP (Service pack 3) 32 BIT Windows7 X86
  2. dağıtılabilir paketi (x 86)
  3. Antivirüs programımızı kapatıyoruz durduruyoruz yada devre dışı bırakıyoruz.Aksi takdirde indirmiş olduğumuz dosyayı virüs algılayıp silmektedir.
  • LGG2_9008_FIX.zip
  • Alternatif BoardDiag
  • QDLoader Driver
  • BoardDiag v2.99
  • D802 için TOT dosyası 32-16 sürümüne göre indiriniz.
  • LS980 İçin TOT Dosyası


Aygıt yöneticisinde aşağıdaki gibi Qualcomm HS-USB QDLoader 9008 görünenler için sorun yok fakat görünmeyenler için öncelikle konuya bakmaları tavsiye edilir linkteki konudan sonuç çıkaramayanlar için aygıt yöneticisinde nasıl 9008 moduna alacağımız işlem öncelikle sökme işlemidir oda videoda izlenmektedir.Lg g3 konusundan alışageldiğimiz bir durum 9008 moduna geçirebilmemiz için anakart üzerinden bir kısa devre işlemi yapmamız gerekmektedir oda resimde anlatılmaktadır…


LG G2 sökme işlemi:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Resimde görülen noktalara dikkat ediyoruz detaylara..



Ve can alıcı nokta gerekli kısa devre işlemini yapıyoruz ve telefonumuza start vererek telefonumuzun 9008 modunda algılanmasını sağlıyoruz.





Aygıt yöneticisinde şeklinde görebildiysek aşağıdaki işlemlere başlayabiliriz. Ve herşey resimlerde anlatılmaktadır.İndirmiş olduğumuz LGG2_9008_FIX dosyasını c dizinine resimdeki gibi çıkartıp b2b.exe dosyasını yönetici olarak açarak başlıyoruz.Alternatif başka bir sürüm daha verilmiştir sorun alan diğer sürümüde deneyebilir.











Sonrası Download Mod Ve Rom…

Umarım herşey yolunda gitmiş ve çözüme kavuşmuşusuzdur.Elimden geldiğince sadeleşmiş kolay ve anlaşılır anlatmaya çalıştım.Lütfen aşamaları dikkatlice ve yavaş bir şekilde yaparak ilerlersek daha sağlıklı olacağına inanıyorum.
 
turkishield

turkishield

Üye
kardeşim geçmiş olsun. şu saatten sonra g2ye çok yüklenmeyin :) yeni romları kullanabilmek için boot ayarlarını iyi yapmak gerekiyor artık. işlemler çok karıştı yani.
 


Üst Alt